Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 25 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sammarina Imobiliare modifică imobilul de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța

ro

04 Dec, 2021 00:00 1008 Marime text
  • Sammarina Imobiliare va amenaja un spațiu comercial pe strada Ștefan cel Mare din Constanța
 
Municipalitatea a emis două certificate de urbanism pentru Sammarina Imobiliare, care dorește să efectueze modificări la imobilul deținut pe strada Ștefan cel Mare nr. 44 din Constanța.
 
Mai precis prin cele două certificate, nr. 3598, respective 3599, ambele emise pe 3 decembrie, Sammarina Imobiliare va modifica imobilul deținut pe strada Ștefan cel Mare nr. 44, la parter, respectiv la etajul. La parter va amenaja spațiu comercial, recompartimentare interioară, modernizare fațadă și propunere acces nou, iar la etajul 1 se va amenaja prin închiderea terasei, recompartimentare interioară, modernizare fațadă și schimbare funcțiune din spațiu comercial în spațiu de birouri. Ambele documente sunt valabile 24 de luni.
 
 

Sammarina Imobiliare SA, în datele Registrului Comerțului 

 
Înființată în anul 1991, Sammarina Imobiliare SA are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 1.158.310 lei, integral vărsat, este compus din 463.324 de acțiuni nominative. Sammarina Imobiliare SA este controlată de Sammarina SA, cu 18,114% din capitalul social, Samara Lidiea, cu 34,986% din capitalul social, Samara Stere, cu 43,473% din capitalul social, Listă cu 719 acționari, cu 3,427% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate sunt: Samara Stere - membru CA, Samara Alexandru - membru CA, Samara Lidiea - membru CA. Cenzorii firmei sunt: Giumba Dumitru, Fotu Aurel, Chirvasitu Cristina, Grasu Stelian. În anul fiscal 2020, firma a raportat 7 salariați, la o cifră de afaceri de 8.047.460 lei, cu un profit de 5.247.103 lei. Conform confidas.ro, Dumitru Giumba mai este cenzor la Axiopolis SA, Bursa Maritimă și de Mărfuri SA și la Sammo Petro Gaz Oil SA. Stelian Grasu mai este administrator la Carmeco SA și la Retracon Grup SRL, cât și asociat la Grasco Trading SRL și Pindul Exim SRL, cât și cenzor la Sammarina SA. Alexandru Samara mai este asociat la Alcoval Pharm SRL, CSB Sports Manager SRL, Drugs4All SRL, Ecosammo Târgușor SRL, Paristrion Shipping Management SRL, Saghrocosta SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammarina Port Agency SRL, Sammarina Sea Side SRL, Sammoconstruct SRL, Sammoteb Energy SRL, Sammowind SRL și The Untouchables SRL. Lidiea Samara mai este asociat la Sammarina Medical SRL, Sammarina SA și Sammarina Sea Side SRL. Stere Samara mai este în firmele Axiopolis SA, Ecosammo Târgușor SRL, Energy Innovative Solutions SRL, Eneryo Wind SRL, Lilicii di Pindu SRL, Paristrion Shipping Management SRL, Sammarina Lake Side SA, Sammarina Port Agency SRL, Sammarina SA, Sammarina Sea Side SRL, Sammarina Shipping and Trading SRL, Sammoconstruct SRL, Sammocop Cooperativă Agricolă, Sammoteb Energy SRL, Sammowind SRL și Socep SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 
Ce se construiește:

Șantier în Mamaia. Sammarina Imobiliare ridică un hotel
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii