Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sammarina Imobiliare a primit un document de la municipalitate. Va ridica un hotel de șapte etaje în Mamaia

ro

26 Sep, 2020 00:00 3517 Marime text
  • Sammarina Imobiliare SA a primit Certificatul de Urbanism pentru hotelul de șapte etaje din Mamaia
  • Valabilitatea este de 12 luni
  • Alte două investiții au primit același document la începutul lunii
Sammarina Imobiliare SA continuă expansiunea imobiliară din municipiul Constanța. Primăria Constanța a emis un nou act important pentru ridicarea imobilului de 7 etaje din stațiunea de pe litoral.
Astfel, municipalitatea a eliberat Certificatul de Urbanism cu numărul 2945 din data de 24 septembrie 2020, pentru Sammarina Imobiliare SA, pentru investiția „Construire imobil D+P+5-7E cu funcțiunea de hotel, restaurant și spa. Organizare de șantier”, amplasat în Mamaia, în zona Braseria Neptun, județul Constanța.


Alte investiții

Amintim că Primăria municipiului Constanța a emis la data de 1 septembrie 2020 două certificate de urbanism pentru firma Sammarina Imobiliare SA pentru construcția unui bloc de 8 etaje în Mamaia, dar și a unui imobil în zona hotelului Modern.
Astfel, potrivit portalului municipalității, Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism numărul 2712 din data de 1 septembrie 2020, pentru „Construire Imobil D+P+MEZANIN+8E cu funcțiunea de hotel, restaurant și spa la parter. organizare de șantier”, pentru societatea Sammarina Imobiliare SA; prin Nicolae Nantu, propus a fi situat în stațiunea Mamaia, zona Braseria Neptun.
De asemenea, Primăria Constanța a emis și Certificatul de Urbanism 2713.01.09.2020 pentru proiectul „ Organizare de șantier în vederea edificării imobilului P+4-5E cu funcțiunea de aparthotel, comerț”, propus a fi amplasast în Mamaia, în zona Braseria Mistral – Hotel Modern.
Ambele certificate au o valabilitate de 12 luni.
 

Sammarina Imobiliare SA, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 1991, Sammarina Imobiliare SA are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.158.310 lei, integral vărsat, este compus din 463.324 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 2,5 lei. Sammarina Imobiliare SA este controlată de Sammarina SA, cu 18,114% din capitalul social, Samara Lidiea, cu 34,986% din capitalul social, Samara Stere, cu 43,473% din capitalul social, Listă cu 719 acţionari, cu 3,427% din capitalul social.


Citeşte şi:
 
Undă verde pentru Sammarina Imobiliare SA. Imobil de cinci etaje în staţiunea Mamaia, zona hotelului Modern

Primăria Constanţa a emis un nou certificat de urbanism pentru proiectul imobiliar Sammarina View Development

Sammarina Imobiliare SA, liber la ridicarea unui imobil în staţiunea Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii