Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:57 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Iacob a solicitat acord pentru consultarea publică privind o investiție imobiliară pe strada Soveja (document)

ro

31 Jul, 2018 00:00 452 Marime text
Investitorul Răzvan Iacob a solicitat Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanța acord pentru consultarea publică privind PUZ-ul zonei delimitate de strada Soveja, intersecție cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea.
Comisia tehnică de urbanism și amenajarea teritoriului s-a întrunit în cursul zilei de ieri.
  
Răzvan Iacob intenționează să ridice la intersecția străzilor Sojeva cu Barbu Ștefănescu Delavrancea un imobil P+2 etaje, cu destinația de locuințe și spațiu comercial la parter. Terenul, proprietatea lui Răzvan Iacob, este situat într-o zonă de blocuri de locuit și spații comerciale, nu este îngrădit, nu are regim de spațiu verde și este folosit de locatarii blocurilor învecinate ca parcare auto neamenajată. Anunțul de intenție de elaborare PUZ a fost publicat în data de 19.04.2016, iar anunțul de consultare publică a fost publicat la data de 5.05.2016, procedură încheindu-se cu raportul dezbaterii publice nr. 89221/21.06.2016.
 
Documentația PUZ - strada Soveja intersecție cu strada Barbu Ștefănescu Delavrancea a fost demarată în data de 22.02.2016, conform avizului de oportunitate nr. 27177, precum și certificatului de urbanism nr. 863/17.03.2016, emis de Primăria Constanța, în vederea elaborării PUZ-ului.

Terenul, cumpărat în 2014  

Răzvan Cristian Iacob este cel mai recent proprietar al acestui teren, pe care l-a cumpărat în anul 2014. La data de 10 iulie 2014, în faţa notarului public Mariana Iosif s-au prezentat Andreea Popescu şi Răzvan Cristian Iacob, în calitate de vânzător, respectiv cumpărător al terenului de 447 de metri pătraţi, situat la intersecţia străzilor Soveja şi Barbu Ştefănescu Delavrancea. Andreea Popescu, fostă Mişacă, a dobândit acest teren în octombrie 2011, printr-o dispoziţie de primar emisă de Primăria Constanţa. Este vorba despre actul administrativ nr. 3975/26.10.2011 şi actul administrativ nr. 146446/26.10.2011. Aşadar, terenul a fost, până în 2011, în proprietatea municipalităţii.
 
În prezent, pe acest teren sunt amenajate locuri de parcare de către Primăria Constanţa. Dacă, iniţial, pe terenul situat în zona menţionată urma să fie construit un bloc S+P+4, cu destinaţia „locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter”, acum, potrivit PUZ-ului depus la APM Constanţa, imobilul ar putea avea doar două etaje.

Afacerile lui Răzvan Cristian Iacob 

Răzvan Cristian Iacob este asociat în Amăruii SRL, Block Development SRL, Decc Util Blue SRL, Finance SRL, Hacienda Cafe SRL, Les Palmiers Relax SRL, dar şi în Elcora Nav SRL (radiată) şi R.F. PUB 2003 SRL (în faliment). Pe societatea Amaruii SRL funcţionează cafenelele Bourbon, care pot fi găsite pe strada Al. Pușkin nr. 36, la Tomis Mall, pe bulevardul Tomis nr. 108, şi în complexul comercial Tom Mall Crrefour. De asemenea, omul de afaceri deţine cafenele Bourbon şi în Bucureşti şi Sibiu.
 
Citește și:
 
Constănţenii au spus nu! Patronul de la Bourbon nu se lasă! Controversatul bloc de pe strada Soveja rămâne. Cu două etaje
 
Nu vor betoane! Vor spaţii verzi! Constănţenii spun NU blocului care ar urma să fie ridicat de Răzvan Iacob pe strada Soveja (galerie foto)
 
Proprietar din 2014 Povestea terenului din Inel I pe care Răzvan Cristian Iacob vrea să ridice un bloc de patru etaje (I)

Ti-a placut articolul?

Comentarii