Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul primit de Sea Protect Group SRL pentru centrul sportiv pentru copii, din zona Campusului Universitar

ro

13 Dec, 2021 00:00 1442 Marime text
  • Sea Protect Group SRL a primit răspunsul de la Mediu cu privire la investiția din Constanța
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul din municipiul Constanța al societății Sea Protect Group SRL.
 
Mediul a decis că „nu se supune  evaluării  impactului  asupra  mediului și nu necesită parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvată”.
 
Este vorba de proiectul: „Construire complex clădiri și dotări cu specific sportiv pentru copii”,  propus a fi amplasat în Constanța, aleea Universității nr. 54, județul Constanta, titular fiind Sea Protect Group SRL.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15.12.2021.
 
Despre Sea Protect Group SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în municipiul Constanța, Incintă Port, Dan 34. Asociați în firmă sunt GVC Investment Company LTD, cu sediul în Cipru, care deține 95,24% și Lucian Claudiu Crăiță, care deține 4,76%. Cel din urmă este și administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat 174 de salariați, la o cifră de afaceri de12.774.055 lei, cu un profit de 1.170.077 lei.
 
În cadrul ședinței de la Adunarea Generală a Asociaţilor din 15.12.2016 a fost aprobată cesiunea, la valoarea nominală, a unui număr de 19 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 90,48% din capitalul social, de către Gabriel Valentin Comănescu către asociatul GVC Investment Company Ltd.
 
În urma cesiunii, Gabriel Valentin Comănescu pierde calitatea de asociat al firmei şi renunţă la orice pretenţii ce decurg din calitatea de asociat asupra patrimoniului.
 
Ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra părţilor sociale, capitalul social al firmei va rămâne neschimbat, în cuantum de 210 lei, fiind divizat în 21 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociaţi după cum urmează: GVC Investment Company Ltd va deţine un număr de 20 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 95,24% din capitalul social, în timp ce Lucian Claudiu Crăiţă va deţine o parte socială, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 4,76% din capitalul social al societăţii. Hotărârea nr. 3/15.12.2016 a Adunării Generale a Asociaţilor SC SC SEA Protect Group SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Sea Protect Group SRL vrea să ridice un centru sportiv pentru copii, în zona Campusului Universitar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii