Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:40 19 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sea Protect Group SRL vrea să ridice un centru sportiv pentru copii, în zona Campusului Universitar

ro

21 Sep, 2021 00:00 1251 Marime text
  • Sea Protect Group SRL, firmă deținută în trecut de către persoana fizică Gabriel Valentin Comănescu, în prezent cu acționariat majoritar în Cipru, prin GVC Investment Company LTD
 
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru societatea Sea Protect Group SRL, care dorește să realizeze o investiție în zona Campusului Universitar.
 
Astfel, prin CU 2946, Sea Protect Group SRL dorește elaborarea unui PUD pentru construirea unui complex clădiri și dotări cu specific sportive pentru compii. Documentația are o valabilitate de 24 de luni.
 

Despre Sea Protect Group SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2012, cu sediul social în municipiul Constanța, Incintă Port, Dan 34. Asociați în firmă sunt GVC Investment Company LTD, cu sediul în Cipru, care deține 95,24% și Lucian Claudiu Crăiță, care deține 4,76%. Cel din urmă este și administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat 174 de salariați, la o cifră de afaceri de12.774.055 lei, cu un profit de 1.170.077 lei.
 
În cadrul ședinței de la Adunarea Generală a Asociaţilor din 15.12.2016 a fost aprobată cesiunea, la valoarea nominală, a unui număr de 19 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 90,48% din capitalul social, de către Gabriel Valentin Comănescu către asociatul GVC Investment Company Ltd.În urma cesiunii, Gabriel Valentin Comănescu pierde calitatea de asociat al firmei şi renunţă la orice pretenţii ce decurg din calitatea de asociat asupra patrimoniului.
 
Ca urmare a transferului dreptului de proprietate asupra părţilor sociale, capitalul social al firmei va rămâne neschimbat, în cuantum de 210 lei, fiind divizat în 21 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, distribuit între asociaţi după cum urmează: GVC Investment Company Ltd va deţine un număr de 20 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 95,24% din capitalul social, în timp ce Lucian Claudiu Crăiţă va deţine o parte socială, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 4,76% din capitalul social al societăţii. Hotărârea nr. 3/15.12.2016 a Adunării Generale a Asociaţilor SC SC SEA Protect Group SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și:

Ce schimbări s-au făcut într-una dintre firmele deţinute de Gabriel Valentin Comănescu


Sea Protect Group nu mai e acționar majoritar la firma constănțeană SPG Medical Emergencies

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii