Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 23 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul primit de Noir Residence Development de la APM Constanţa. Ce se întâmplă cu blocul de patru etaje

ro

07 Nov, 2019 00:00 690 Marime text
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul propus de societatea Noir Residence Development SRL din municipiul Constanţa. Decizia APM Constanţa - „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” pentru proiectul „Supraetajare cu un nivel, modificări la nivelul faţadelor, dimensiuni goluri ferestre, dimensiuni gol acces, construire  balcon parter, împrejmuire cu gard tuia, modificare locuri parcare la imobil autorizat cu Autorizaţia de Construire nr. 461/24.04.2018 - Lucrări de împrejmuire teren - gard şi lucrări de construire imobil P+4E cu funcţiunea de locuinţe colective“, propus a fi amplasat în municipiul Constanţa, stradă nespecificată, parcela V385/3, lot 1 şi V385/3 lot 2/2, judeţul Constanţa. Titularul proiectului este Noir Residence Development SRL, cu sediul în municipiul Constanţa.
 
Reamintim că firma a obţinut pe data de 24 mai de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism nr. 1741, care constă în următoarele „Supraetajare cu un nivel în suprafaţa de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform prevederilor Legii nr. 50/1991, modificări la nivelul faţadelor, dimensiuni goluri ferestre, dimensiuni gol acces, construire balcon parter, modificare împrejmuire, modificare locuri parcare la imobil autorizat cu autorizaţia de construire nr. 461/24.04.2018 „Lucrări de împrejmuire teren - gard şi lucrări de construire imobil P+4e cu funcţiunea de locuinţe colective» - Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.
 
Pe data de 7.08.2018, municipalitatea a emis pentru Noir Residence Development SRL certificatul de urbanism nr. 2970 - „Organizare de şantier“, pentru investiţia realizată pe nr. parcela A385/3 lot 1, municipiul Constanţa. De asemenea, pe data de 24.04.2018, Primăria Constanţa a eliberat, pentru Noir Residence Development SRL, autorizaţia de construire nr. 461/24.04.2018 - „Lucrări de împrejmuire teren - gard şi lucrări de construire imobil P+4e cu funcţiunea de locuinţe colective“.
 

Noir Residence Development SRL, în datele Registrului Comerţului  

 
În baza cererii din data de 16.03.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Noir Residence Development SRL. Firma are sediul social în municipiul Constanta şi se va ocupa de dezvoltare (promovare) imobiliară. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondatorii firmei sunt Micu Viorica şi Bala Nicoleta. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii.
 
Citeşte şi:
 
Demersuri la APM Constanţa Blocul de patru etaje ridicat de Noir Residence Development SRL va fi supraetajat
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii