Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:28 17 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul primit de afaceristul Sorin Mitrea de la Agenţia de Mediu Constanţa privind un imobil din Eforie Nord. Detalii

ro

30 Sep, 2019 00:00 2062 Marime text
Apartamente Estival SRL, firma care solicitase acord de mediu pentru supraetajarea unui imobil situat în Eforie Nord, a primit răspuns de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Astfel, autoritatea competentă pentru protecţia mediului din Constanţa a anunţat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul proiectului „Clădire cu apartamente de vacanţă p+3e+e 4r - supraetajare şi modificare faţadă, supraetajare cu un singur nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafaţa existenta, de la p+3e+tc - continuare de lucrări cu modificare de proiect (autorizat) în timpul execuţiei“, propus a se realiza în localitatea Eforie Nord, strada Dorobanţilor nr. 1D.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile şi propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.10.2019.
 

Apartamente Estival SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2017, societatea are sediul social în satul Lazu, comuna Agigea. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi sunt Mitrea Elena, cu 49% din capitalul social, şi Mitrea Sorin, cu 51% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Mitrea Andrei-Florian.
 
În anul fiscal 2017, societatea cu niciun salariat şi o cifră de afaceri de zero lei a avut o pierdere de 1.697 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 7.708 lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Sorin Mitrea este asociat în Apartamente Estival SRL, Reparaţii Nave şi Utilaje SA - radiată şi R.M.S. Construcţii SRL - radiată şi lichidată. Sorin Mitrea este fratele fostului director al ABADL Marian Mitrea.

Citeşte şi:

Omul de afaceri Sorin Mitrea ridică un bloc de trei etaje în Eforie Nord. Demersuri către APM Constanţa (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii