Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:56 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul iniţiat de Transevren SRL îi lasă rece pe constănţeni (galerie foto)

ro

08 Oct, 2016 00:00 1452 Marime text
Ieri, la dezbaterea publică organizată de Primăria Constanţa în vederea propunerilor preliminare de Plan Urbanistic Zonal pentru terenul delimitat de străzile Cumpenei, Spiru Haret, calea ferată şi SC Meconst SA iniţiat de Transevren SRL s-au prezentat doar doi constănţeni.
 
În această zonă, delimitată de străzile Cumpenei, Spiru Haret, calea ferată şi SC Meconst SA, Transevren SRL intenţionează să ridice un imobil de zece etaje. Din partea Primăriei Constanţa, la dezbaterea publică au fost prezenţi Simina Stăiculescu şi Cristina Stamat - inspectori în cadrul Biroului Strategii Urbane. Cei doi constănţeni nu au avut nicio obiecţie asupra PUZ-ului, ei susţinând că viitorul bloc nu le va afecta activitatea.
 
„Cât timp este construit la distanţa legii de hotar şi ne putem desfăşura în continuare activităţile industriale, nu văd ce am avea împotriva proiectului”, a declarat reprezentantul firmei Ravis SA, prezent la dezbaterea publică.
 
De altfel, publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, etajul 1, Serviciul Strategii Urbane, până pe 15 octombrie, între orele 8.00 şi 16.00.

Despre Transevren SRL

Cu sediul social în municipiul Constanţa, strada Caraiman, societatea a luat fiinţă în anul 1993. Capitalul social subscris, de 3.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 300.000 de părţi sociale. Firma este controlată de Ergean Cheşpi, născut pe 31.03.1969, în Albeşti, cu 10% din capitalul social, şi Semira Omer, născută pe 22.01.1963, în Cotu Văii, cu 90% din capitalul social. Administratorul societăţii este Semira Omer. Transevren SRL se ocupă de transporturi terestre de călători.

Citeşte şi

Constănţenii, invitaţi la dezbaterea publică privind blocul de zece etaje al SC Transevren SRL
 
De la transporturi de călători, la imobiliare Bloc de zece etaje, ridicat de Transevren SRL pe strada Cumpenei

Ti-a placut articolul?

Comentarii