Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru o nouă investiție în Faleză Nord, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ro

07 Jul, 2023 00:00 1741 Marime text
  • Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ până pe 10 iulie 2023
  • Inițiatorul PUZ-ului este Rodica Dunose iar elaborator este Biroul Individual de Arhiectură, Roxana Mărculescu.
  • Planul Urbanistic Zonal vizează reglementarea terenului identificat cu numărul cadastral 243836 din zona Faleză Nord, în perimetrul străzilor Maior Șofran, Gheorghe Economu și Unirii, conform aviz de oportunitate nr.121 38/2023
  • Prin această documentație se urmărește organizarea de parcaje și spații verzi din zona de studiu, în vederea unei viitoare investiții
 
 
 
Un nou Plan Urbanisitic Zonal a fost lansat în consultare publică pe site-ul Primăriei Constanța.

Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ până pe 10 iulie 2023, în scris prin email la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin posta la adresa Primăria Municipiului Constanța - Bd. Tomis,nr. 51 , etaj 2, în atenția  Serviciului Planificare Urbană și Mediu sau depuse la registratura Primăriei de la Centrul de Informare Cetățeni,din incinta City Park Mall.

Inițiatorul PUZ-ului este Rodica Dunose iar elaborator este Biroul Individual de Arhiectură, Roxana Mărculescu.

Planul Urbanistic Zonal vizează reglementarea terenului identificat cu numărul cadastral 243836 din Faleză Nord, în perimetrul străzilor Maior Șofran, Gheorghe Economu și Unirii, conform aviz de oportunitate nr.121 38/2023.

Obiectul documentației de urbanism este organizarea de parcaje și spații verzi din zona de studiu, în vederea unei viitoare investiții.

În ședința din luna ianuarie a.c. Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța a emis la cererea Rodicăi Dunose, avizul de oportunitate pentru elaborare PUZ – reglementare teren str. lt. Economu nr. 1B + str. mr. Șofran nr. 2, lot 1 și lot 2.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ inițiat de Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL Este vizat un teren de pe malul lacului Siutghiol - zona Campus Universitar din Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii