Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ pentru introducerea în intravilanul municipiului Constanța a unei zone destinate serviciilor și logisticii, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

02 Feb, 2023 00:00 2500 Marime text
  • Este vorba despre Tarlaua 61, parcela A610/4, nr cadastral 208133, zona DN3C, municipiul Constanța, în proximitatea Zonei Industriale Traian, spre orașul Ovidiu
  • Terenul care a generat Planul Urbanistic Zonal are o suprafață de teren de 22.500 mp
  • Acesta este liber de construcții și este ocupat de vegetație spontană, neîntreținută, fără valoare peisagistică
  • Amplasamentul are acces direct la Drumul Național 3C și la Drumul de Exploatare 611 și se află la 3 km est față de la Autostrada A4
  • Inițiatorii PUZ sunt Veronica-Iulia și Cornel Vlăsceanu, iar elaborator, ubanist Mihaela Pușnava, Word Agora Design SRL
 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică propunerile privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal privind introducerea unui teren în intravilan în vederea contruirii uneo zone destinate depozitării, serviciilor, logisticii și producției, conform Aviz de Oportunitate cu nr. 87876/23.12.2021.

Este vorba despre Tarlaua 61, parcela A610/4, nr cadastral 208133, zona DN3C, municipiul Constanța, în proximitatea Zonei Industriale Traian, spre orașul Ovidiu.

Terenul care a generat Planul Urbanistic Zonal are o suprafață de teren de 22.500 mp.

Acesta este liber de construcții și este ocupat de vegetație spontană, neîntreținută, fără valoare peisagistică.

Amplasamentul are acces direct la Drumul Național 3C și la Drumul de Exploatare 611 și se află la 3 km est față de la Autostrada A4.

Inițiatorii PUZ sunt Veronica-Iulia și Cornel Vlăsceanu, iar elaborator, ubanist Mihaela Pușnava, Word Agora Design SRL.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Constanța, până pe 25.02.2023, la adresa: primarie@primaria-constanta sau prin poștă, în atenția Serviciului Planificare Urbană și Mediu sau depuse la Registratura PMC.

Ședința de dezbtare publică va fi organizată la sediul municipalității pe 17.02.2022 în intervalul 12.00- 13.00, în condițiile participării a jumătate plus unu din numărul celor notificați.

Publicarea rezultatelor finale asupra PUZ-ului lansat în consultare se va face în perioada 26 februarie - 07 martie a.c.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Când are loc dezbaterea publică pentru aprobarea PUZ-ului pentru extinderea magazinului Mobexpert de pe Aurel Vlaicu? (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii