Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul pentru o nouă structură turistică și de alimentație publică din stațiunea Mamaia, lansat în consultare publică (DOCUMENTE)

ro

31 Mar, 2022 00:00 1829 Marime text
  • Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil P+2-3-4E – cazare turistică și alimentație publică în Tabăra Turist Popas, lansat în consultare publică
  • Planul Urbanistic de Detaliu urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a construcției.
  • Inițiatorul PUD-ului este SC Noc Constant SRL iar elaborator este ED COM'96 SRL
 

Primăria Constanța a publicat un anunț de consultare privind elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil P+2-3-4E – cazare turistică și alimentație publică în Tabăra Turist Popas, magazin nr.3, județul Constanța, Bulevardul Mamaia Nr.526B.

Planul Urbanistic de Detaliu urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a construcției, vezi secțiunea „documente”.

Inițiatorul PUD-ului este SC Noc Constant SRL iar elaborator este ED COM'96 SRL.

Publicul este invitat să depună observații cu privire la documentația preliminară la Registratura PMC sau la serviciul planificare urbană și mediu, din cadrul Primăriei Constanța, camera 121 în perioada 30.03.2022 - 14.04.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ-ul inițiat de Multiservice Cyclop VTM SRL, lansat în consultare publică de Primăria Constanța. Când va avea loc dezbaterea publică? (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii