Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUD-ul iniţiat de Reinvent Development SRL pentru terenul situat lângă Biserica „Sfântul Nicolae“ din Constanţa, în consultare publică

ro

27 Feb, 2020 00:00 3033 Marime text

Primăria Municipiului Constanţa anunţă consultarea asupra propunerilor preliminare de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru terenul situat pe strada 9 Mai nr. 1, în zona peninsulară Constanţa, lângă Biserica „Sfântul Nicolae“. Iniţiator este societatea Reinvent Development SRL.


Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, Serviciul Strategii şi Planificare Urbană, în perioada 26.02.2020-12.03.2020. Biroul Strategii Urbane va colecta şi va transmite elaboratorului/iniţiatoruluieventualele observaţii formulate. La rândul său, iniţiatorul/elaboratorul va argumenta (ne)preluarea observaţiilor formulate. Răspunsul la observaţiile transmise în scris va fi comunicat de către Primăria Municipiului Constanţa între 13.03.2020-23.03.2020.


Reamintim că pe ordinea de zi a şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din data de 28.01.2020 s-a aflat şi solicitarea SC Reinvent Development SRL de emitere a acordului de consultare publică PUD - construire imobil locuire colectivă cu funcţiuni publice la parter, strada 9 Mai nr. 1.


Terenul studiat este în proprietatea SC Reinvent Development SRL, Sputnik Imobiliare SRL, Florea Dragoş Andrei, Panait Adrian şi Panait Alina-Nicoleta, în conformitate cu actele de proprietate, fiind situat în zona peninsulară Constanţa, lângă Biserica „Sfântul Nicolae“. În vecinătatea terenului care face obiectul PUD-ului se află terenuri aparţinând domeniului public şi privat al Primăriei Municipiului Constanţa şi terenuri proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice.


Zona studiată este parte dintr-o zonă mixta, predominând echipamentele publice, funcţiuni comerciale şi servicii. Pe terenul ce a iniţiat elaborarea PUD-ului se doreşte studierea oportunităţii ridicării unui imobil S+P+3E+terasă circulabilă cu subsol spaţii tehnice cercetare arheologică, locuinţe colective, spaţii comerciale, birouri profesii liberale şi terasă circulabilă pe acoperiş. Pe teren nu există în prezent nicio construcţie. Suprafaţa de teren 300 mp, ce a generat PUD, este un teren viran, neurbanizat.


În momentul de faţă, terenul este excavat în vederea cercetării arheologice şi parţial acoperit de vegetaţie spontană crescută haotic, fără valoare biologică şi dendrologică. În faţa terenului studiat, pe trotuarul de pe strada Maior Gheorghe Şonţu este amplasată o ghenă de gunoi. Noua construcţie va trebui să respecte prevederile OMS 119/2014 ori se va recurge la relocarea sau poziţionarea în subteran a platformei de gunoi prin sisteme mecanizate.
 

Reinvent Development SRL, în datele Registrului Comerţului



Înfiinţată în anul 2017, Reinvent Development SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Ungureanu Doru Marian este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.


În anul fiscal 2017, societatea avea zero salariaţi, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 104.044 de lei. În anul fiscal 2018, societatea cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 105.223 lei şi o pierdere de 70.492 lei.

 

Date oficiale despre Sputnik Imobiliare SRL



Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, Sputnik Imobiliare SRL a luat fiinţă în anul 2018 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Aiftincăi Veronica este asociat unic al societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, iar asociat este Aiftincăi Lucian. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 1.380 de lei.


Citeşte şi:

Cum va arăta imobilul ridicat de Reinvent Development în zona istorică a municipiului Constanţa (document)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii