Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, răspuns negativ pentru investiția din Mamaia anunțată de Parthis SRL

ro

08 Nov, 2023 17:00 808 Marime text
  • Documentația este valabilă 12 luni
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Parthis SRL, prin Elena Bucovală, pentru o investiție imobiliară în zona hotelului Tomis din Mamaia, lot 24, Constanța.
 
Prin CU 2953 din data de 7 noiembrie 2023, prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Construire Locuință Sparțial+P+1-2E și împrejmuire” întrucât terenul se încadrează parțial în documentația urbanistică P.U.Z. aprobat cu H.C.L. nr. 292/2005 care nu reglementează zona în mod specific, fiind necesară studierea în mod unitar printr-o documentație urbanistică conform legii 350/2001 privind: a) organizarea reţelei stradale; b) organizarea arhitectural-urbanistică în funcţie de caracteristicile structurii urbane; c) modul de utilizare a terenurilor; d) dezvoltarea infrastructurii edilitare; e) statutul juridic şi circulaţia terenurilor; f) protejarea monumentelor istorice şi servituţi în zonele de protecţie ale acestora. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Parthis SRL
 
Firma este fondată în anul 1992, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 79 de salariați, o cifră de afaceri de 43 milioane lei și un profit de 9,1 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185 din Constanța. Asociat unic este Elena Bucovală, iar administratori sunt Elena Bucovală și Nicolae S. Bucovală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
În 2010 și-au reîntregit terenurile de lângă hotelul Tomis. Una dintre firmele familiei Bucovală își completează obiectul de activitate

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii