Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a dat undă verde pentru blocurile ANL din zona Palazu Mare

ro

12 Sep, 2022 12:06 2377 Marime text



Primăria Constanța a eliberat două certificate de urbanism pentru construirea unui bloc ANL în zona Palazu Mare.

Cele două certificate de urbanism vizează „Lucrări de viabilizare a terenului aferent ansamblului de locuințe ANL pentru tineri destinate închirierii- municipiul Constanța, zona Palazu mare -etapa I, constând în parcări, alei, spații verzi, alimentare cu apă, canalizare, branșamente utilități, alimentare cu energie electrică, stație pompare, telefonie, loc de joacă, platformă gospodărească, iluminat, inclusiv organizare de șantier” și „Construire locuințe A.N.L. pentru tineri destinate închirierii – municipiul Constanța , zona Palazu mare – etapa I (87 unități locative) organizare de șantier, intrare în legalitate pentru realizarea lucrărilor de fundare – fundații parțiale”.

Documentele sunt valabile 12 luni.

Vă reamintim, terenul în suprafața totală de 5.722 mp aferent proiectului  a fost dat în folosință gratuită, Agenției Naționale pentru Locuințe, pe durata execuției lucrărilor, în vederea construirii unui ansamblu de locuințe.

Prin proiect se propune construirea unui bloc de locuinţe colective cu regim de înălţime P+3E ce va cuprinde 87 de unități locative.

Valoarea totală a obiectivului de investiții cu TVA este de aproximativ 30 de milioane de lei.

Citește și:

ANL-urile pe care le vrea primăria Constanța ar putea fi compromise! Cercetarea preventivă a scos la lumină un sit arheologic lângă cartierul Palazu Mare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii