Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru blocuri de şapte etaje fiecare, ridicate în zona Mamaia Nord (document)

ro

24 May, 2017 00:00 4817 Marime text
Iuliana Cărtună şi Maria Sponte au solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru construirea a patru imobile P+7 etaje. Noul obiectiv se va realiza în intravilanul oraşului Năvodari, Mamaia Nord. Zona este preponderent rezidenţială, fiind caracterizată de imobile individuale de locuit, dar şi de construcţii cu diverse funcţiuni, care completează caracterul rezidenţial.
 
În acest sens, a fost prezentat APM memoriul proiectului „Construire patru imobile locuinţe colective P+7 e, A1, A2, A3 şi A4, investiţie realizată în etape, şi împrejmuire teren“, zona propusă - Năvodari, Mamaia Nord, trup 2D, strada Prelungirea D10 şi Prelungirea D12, parcela A158/5, lot 1/1.
 
Amplasamentul pe care urmează să se realizeze proiectul este situat în intravilanul oraşului Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 2D, şi are o suprafaţă de 11.442 mp. Terenul este proprietate a Iulianei Cărtună şi a Mariei Sponte, fiind dobândit prin contractul de vânzare-cumpătare nr. 92/17.01.2011 şi certificatul de moştenitor nr. 50/29.04.2015. Pe amplasamentul studiat, beneficiarul propune construirea etapizată a patru imobile cu regim de înălţime P+7 etaje şi cu funcţiunea de locuinţe colective.
 
Potrivit memoriului depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, se doreşte a se construi patru imobile, cu funcţiunea de apartamente de locuit. Aşa cum reiese din proiect, se vor amenaja spaţii verzi plantate la nivelul solului, sub formă de dale înierbate, parcaje auto cu suprafaţa de 2.430 mp. De asemenea, se vor amenaja zone cu plante decorative şi flori pe o suprafaţă de 1.002 mp, astfel încât suprafaţă totală amenajată cu spaţii verzi va fi de 3.432 mp. Totodată, se propune amenajarea a 115 locuri de parcare la nivelul solului.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta memoriul de prezentare a proiectului depus la APM Constanţa.

Citeşte şi:

Cartier rezidenţial în zona Mamaia Nord. Astoria Building solicită acord de mediu

Cartier rezidenţial la Năvodari! Astoria Building SRL construieşte patru blocuri de apartamente

Un dezvoltator imobiliar din Constanţa îşi extinde acţionariatul şi îşi majorează capitalul (document)

Demersuri către APM Constanţa George Stere vrea un bloc de patru etaje în cartierul Tomis Plus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii