Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul fotovoltaic de la Deleni, județul Constanța, extins de Solar PV Power Plant SRL. Constănțenii pot depune sugestii și observații

ro

11 Feb, 2024 17:00 1201 Marime text
  • Agenția pentru Protectia Mediului Constanta anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: construire parc fotovoltaic extindere - Deleni 2.
  • Investitor este societatea Solar PV Power Plant SRL. 

Solar PV Power Plant SRL continuă investiția în parcul fotovoltaic din Deleni. Astfel, investitoriul va înființa două posturi și o stație de transformare și  va amenaja drumuri interioare. La acestea se adaugă împrejmuirea terenului și organizarea de șantier.

Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:  construire parc fotovoltaic extindere - Deleni 2, posturi de transformare JT/MT, stație de transformare MT/IT, anexe, amenajare drumuri interioare, împrejmuire teren, organizare de șantier și conectare prin LES+FO pe drumurile publice DC 29, DE 376, DE 375, DE 369/31, propus a se amplasa în extravilan, comuna Deleni, nr. cad./CF 100138, județul Constanța. 

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului: Solar PV Power Plant SRL, cu adresa în municipiul Constanța, b-dul Mamaia nr. 175, județul Constanța. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.


 

Despre Solar PV Power Plant SRL



Înființată în anul 2021, Solar PV Power Plant SRL are sediul social pe bulevardul Mamaia, nr. 175, Et. 2, Ap. Biroul 1, Constanța,  și se ocupă de producția de energie electrică. 

Acționar unic este societatea Shikun And Binui Energy România SRL. Administratorul firmei erste cetățeanul israelian Skornik Yoval. În 2022, firma a avut o cifră de afaceri și un profit 0, și niciun angajat și cheltuieli de 97.942 lei.



Despre Shikun And Binui Energy România SRL



Societatea a fost înregistrată în anul 2021 și se are ca obicet de activitate - activități ale holdingurilor. Sediul social este pe strada Lainici, nr. 44-46 București. Asociați în firma sunt:  Shikun & Binui Energy Europe BV, cu 90% din capitalul social și Asra Wse Engineering SRL, cu 10% din capitalul social.

Administratorii societății sunt cetățenii israelieni: Hendler Tzvi,  Paz David și Skornik Yoval. În anul fiscal 2022, societatea cu niciun angajat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 5.679.909 lei.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite informații de pe Termene.ro.

 

Citește și:

Parc fotovoltaic la Ovidiu! Anunțul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța


Firme Constanța: Sun Source Energy SRL, Pure Solar Power SRL, Solar PV Power Plant SRL și-au majorat capitalul social

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii