Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:32 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă vilă turistică în Techirghiol. SC Miracris Holding SRL a solicitat aviz de mediu

ro

25 Jan, 2017 00:00 1183 Marime text
SC Miracris Holding SRL vrea să ridice o vilă turistică de două etaje la Techirghiol. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de prezentare a proiectului „Construire vilă turistică P+1e+2parţial şi împrejmuire teren“, propusă a fi construită în Techirghiol, bulevardul Eforie.
 
Conform solicitării beneficiarului, vila turistică va avea suprafaţa construită de 228,90 mp şi suprafaţa desfăşurată de 493,55 mp şi un regim de înălţime parter+1etaj+2parţial. Suprafaţa terenului este de 596 mp, teren deţinut de beneficiar, conform actului de proprietate (contract de vânzare-cumpărare), şi liber de construcţii şi de sarcini.
 
Imobilul propus va avea funcţiunea de vilă turistică. Accesul principal se va realiza din faţada principală, amplasată înspre limita de proprietate dinspre stânga. La nivelul parterului vor fi amenajate: un vestibul cu salon - recepţie, o sufragerie pentru servirea mesei, un spaţiu pentru pregătirea mesei, un spaţiu tehnic, grupuri sanitare, spaţiu spălătorie şi curăţenie, un hol, patru camere cu băi şi terase proprii. La etajul 1 vor fi amenajate cinci camere cu băi proprii şi terase, un apartament cu salon, dormitor, baie şi terasă proprie, un hol, un oficiu. La etajul 2 parţial vor fi amenajate o cameră cu baie şi terasă proprie, un hol al casei scării, un spaţiu de depozitare, terasă circulabilă.
 
Faţadele clădirii vor fi finisate cu tencuială decorativă de exterior, de culoare albă. Învelitoarea clădirii se va face în terasă circulabilă peste etajul 1. Accesul pe terasa circulabilă se va realiza prin casa scării, care va ajunge la acest nivel şi va fi acoperită în terasă hidroizolată necirculabilă. Tâmplăria exterioară va fi realizată din PVC de culoarea lemnului sau alb, cu geam termoizolant. Înspre stradă, împrejmuirea va fi transparentă, realizată din gard cu montanţi de lemn, H = 2 m, gard cu montanţi şi profile metalice, H = 1,5 m, şi gard din cadrul pergolei de deasupra terasei de la intrare, H soclu b.a. = 35 cm şi H montanţi de lemn = 3 m. În restul limitelor proprietăţii, împrejmuirea va fi transparentă, realizată din gard cu montanţi şi profile metalice, H = 1,5 m.

Miracris Holding SRL, în datele Registrului Comerţului  

Cu sediul social în Techirghiol, bulevardul 9 Mai, firma a fost înmatriculată în anul 2006. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Cristian Adrian Matei, născut pe 9.09.1990, în Constanţa. Miracris Holding SRL se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii