Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă proaspăt înființată ridică un imobil la Medgidia

ro

07 Dec, 2021 00:00 911 Marime text
  • O societate înființată în 2021 investește imobiliar în Medgidia
 
APM Constanța anunţă  publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Andreescu MTZ Imob SRL, care dorește să implementeze un proiect la Medgidia.
 
Este vorba de „construire locuințe colective P+3E+M”, propus a fi amplasat în Medgidia, str. Independenței nr. 12B, lot 1/1/1/1/1/2,  lot 18+ lot 17+lot 1/1/1/1/2 lot 5, județul Constanța. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.
 
 
Despre Andreescu MTZ Imob SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2021, cu sediul social în municipiul Medgidia, strada Dezrobirii nr 2. Capitalul social al firmei este de 200 de lei. Asociat unic și administrator este Răzvan Andreescu. Activitatea principală a societății constă în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Sărbătorile vin și la Medgidia! Iluminatul festiv, asigurat de aceeași firmă cu care a semnat Primăria Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii