Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:37 25 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătorile vin și la Medgidia! Iluminatul festiv, asigurat de aceeași firmă cu care a semnat Primăria Constanța (document)

ro

17 Nov, 2021 00:00 2492 Marime text
  • Primăria municipiului Medgidia a semnat un contract de aproape 1 milion de lei cu RC Energo Install SRL
  • RC Energo Install a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon
 
 
Primăria municipiului Medgidia a atribuit, în urma unei licitații publice, contractul privind serviciile de închiriere, montare, punere în funcțiune, demontare echipamente și instalații de iluminat festiv, cât și verificarea, remedierea defectelor de funcționare ale instalațiilor de iluminat festiv.
 
Atribuirea a avut loc pe 8 noiembrie, iar rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 16 noiembrie. Valoarea totală a achiziției este de 998.875 lei, iar firma câștigătoare este RC Energo Install SRL. Este vorba de aceeași firmă cu care Primăria Constanța a semnat contractul de 4,9 milioane de lei pentru iluminatul festiv.
 
RC Energo Install a fost înființată în 2005 și are ca unic asociat firma pe acțiuni Romcarbon. Administratori sunt Eugen Florin Duca și Ioana Viorica Zăinescu. Pentru 2020, societatea comercială din Buzău, ce are ca domeniu de activitate preponderent lucrări de instalații electrice a raportat o cifră de afaceri de 7,6 milioane de lei și un profit net de doar aproape 225.000 de lei, având un număr mediu de 53 de angajați.
 
Compania din Buzău contractează și realizează anual, instalații pentru iluminatul de sărbători pentru 15 primării și municipalități. Potrivit www.confidas.ro, RC Energo Install  a încheiat 197 contracte de achiziții publice in valoare totală de 11.376.264,34 lei.  Administratorii societății sunt Eugen Florin Duca și Viorica Ioana Zăinescu. Romcarbon SA mai este asociat în Info Tech Solutions SRL și la Yenki SRL. Viorica Ioana Zăinescu este cenzor la Polymaster Chemicals SA, cât și director la Romcarbon SA.
 
Romcarbon SA, asociatul unic al companiei câștigătoare are ca obiect de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor și profilelor din material plastic și are ca acționari firma Living Plastic Industry (33%), un offshore din Cipru, Joyful River LTD (21%), și un altul din Insulele Cayman - Romanian Investment Fund (14%). Mai există două liste de acționari, una care deține 28,11% din firmă, cât și una cu o cotă de participare de 4,27%.
 
Administratorii săi sunt Ștefan Alexandru Toderița și cetățenii taiwanezi Yi Hao Wang și Liang Neng Huang. Directori sunt Viorica Zăinescu și Huang Liang Neng.
 
Huang Liang Neng mai apare ca reprezentant asociat persoană juridică în firmele buzoiene Greenfiber International SA, Greentech SA, Greenwee Internațional SA, Living Plastic Industry SRL, cât și cenzor la Sigurec International SA. Ștefan Alexandru Toderiță mai este asociat la 3More Now SRL, la At North Park SRL și la Fast Ride SRL.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Cât ne costă iluminatul festiv în municipiul Constanța anul acesta? Banii ajung în conturile unei companii din Buzău (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii