Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:55 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Oradea investeşte în imobiliare la Năvodari. Va ridica un bloc de şapte etaje (document)

ro

10 Oct, 2017 00:00 1956 Marime text

Societatea Distriktap SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Demolare fundaţii existente C1 şi C2 şi construire imobil locuinţe colective P+6e+E7 retras (casa scării, casa liftului, cameră hidrofor şi cameră tehnică) - împrejmuire teren“, necesar obţinerii avizului de mediu.
Terenul pe care se va amplasa construcţia este situat în Năvodari, Mamaia Sat, Hanul Piraţilor, lot 4+5, şi are o suprafaţă de 2.000 mp, conform cadastrului. Terenul se învecinează la nord cu SC Perla Majestic AA, la sud, cu drum de acces proiectat, conform prevederilor PUZ, respectiv strada Hanului; la est, cu lot 6 - imobil P+1E în curs de execuţie, la vest, cu lot 3 - imobil existent parter.
 
Construcţia va fi amenajată pe terenul aflat în proprietatea SC Distriktap SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare autentificat cu nr. 2115 din 21.08.2017, şi planului de situaţie, prevederile urbanistice fiind stabilite prin HCL 42/25.08.1994, 69/15.02.2004 şi 110/24.02.2017 şi PUZ HCL 245/07.07.2017.
 
În prezent, pe teren se află două fundaţii, care urmau să facă parte din două imobile cu funcţiunea de casă de vacanţă, dar a căror execuţie a încetat la demararea PUZ-ului în zonă. Suprafeţele construite executate în prezent sunt: fundaţie existentă C1 = 225 mp, fundaţie existentă C2 = 225 mp. Pe teren se va mai amenaja o suprafaţă de spaţii verzi de 322,2 mp şi pe terasa imobilului, o suprafaţă de 277,8 mp, cumulând un total de 600 mp. În partea de sud-vest a terenului se prevede o platformă betonată pentru depozitare menajeră în pubele ecologice. De asemenea, se doreşte şi împrejmuirea terenului cu gard din zidărie întărită cu sâmburi şi centuri, înălţimea maximă de 2,2 m. Acesta va fi finisat cu tencuieli decorative exterioare colorate în masă.
 
La cererea beneficiarului, se propune întocmirea unui proiect pentru demolarea fundaţiilor existente pe terenul studiat (C1 şi C2) şi construirea unui imobil de locuinţe cu regim de înălţime P+6E+E7th retras, cu eventuale spaţii de parcare auto, poziţionate atât la parterul imobilului proiectat, cât şi în exteriorul acestuia, sistematizarea şi amenajarea terenului şi împrejmuirea proprietăţii.
 
La partea superioară, imobilul este închis de o terasă necirculabilă, având stratificaţie termo şi hidroizolatoare corespunzătoare. Accesul pietonal şi cel carosabil vor fi realizate din incinta proprie a imobilului pe trotuare şi alei betonate. Accesul în imobil este asigurat atât prin scări de acces, cât şi prin rampe pentru persoanele cu handicap, conform normativelor în vigoare.

Despre Distriktap SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Oradea. Este deţinută de Daniel Turcuţ, născut în 1982, în Galaţi. Societatea Distriktap SRL desfăşoară „activităţi de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Investitor, o firmă din Oradea Un bloc de patru etaje va „răsări“ în zona Mamaia Nord
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii