Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Cumpăna ridică adăposturi de găini la Ovidiu. Despre cine este vorba

ro

07 Oct, 2022 13:11 1437 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Ferma Puiul Dobrogean prin Ionel Dobre.
 
 
Mediul a decis că „este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, pentru proiectul Construire adăposturi de animale - găini ouatoare bio”, în judeţul Constanţa, orașul Ovidiu, satul Culmea, extravilan parcela A209/2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 
Ferma Puiul Dobrogean SRL
 
Sediul firmei este în localitatea Cumpăna, pe strada Crinului, fiind înființată în anul 2011.asociat unic și administrator este Ionel Dobre, pe care îl regăsim și în firma Farm Nutrition SRL, cu un aport de 49% la capitalul social. Firma are un număr de 6 salariați, la o cifră de afaceri de 5 milioane lei, cu un profit de 407.262 lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii