Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:16 26 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O agenţie de publicitate din Constanţa va ridica o hală industrială pe strada Celulozei

ro

07 Dec, 2017 00:00 1354 Marime text
O agenţie de publicitate se specializează la Constanţa pe producţie. Saiko Media & Signs SRL, o firmă care desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate, doreşte să construiască un spaţiu de producţie.
 
În acest sens, firma Saiko Media & Signs SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 5 decembrie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 1706. Potrivit documentului, pe strada Celulozei nr. 6 se va ridica o hală de producţie, va fi amplasată sigla luminoasă, iar terenul va fi împrejmuit.

Saiko Media & Signs SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2011, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210.000 de lei, integral vărsat, este compus din 21.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Oana Dionise, născută pe 28.07.1979, în Călăraşi, este asociat unic şi administrator. Saiko Media & Signs SRL desfăşoară activităţi ale agenţiilor de publicitate. Anul trecut, asociaţi în firmă erau Alunelu Iliescu (45%) şi Oana Dionisie (55%), aceasta din urmă fiind şi administratorul societăţii. Până pe 25 iunie 2015, în firmă era implicat şi Cristian Cuşa. El şi-a cesionat atunci părţile sociale către asociaţii săi.

Citeşte şi: 

Modificări în actul constitutiv al firmei de producţie publicitară Saiko Media & Signs SRL
 
Businessul patronului de la Fabaria După ce Primăria Constanţa nu i-a lăsat să se înalţe, o firmă de producţie publicitară desfiinţează sediul

Afacerea patronului de la Fabaria Primăria Constanţa nu lasă firma Saiko Media & Signs să se dezvolte… pe verticală

Ti-a placut articolul?

Comentarii