Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:49 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Businessul patronului de la Fabaria După ce Primăria Constanţa nu i-a lăsat să se înalţe, o firmă de producţie publicitară desfiinţează sediul

ro

08 Dec, 2015 00:00 1345 Marime text


După ce municipalitatea le-a pus piedică în încercarea lor de a se dezvolta pe verticală, o companie de publicitate din Constanţa desfiinţează imobilul pe care, luna trecută, intenţiona să îl înalţe. Primăria Constanţa a eliberat, ieri, Certificatul de Urbanism nr. 4265, valabil 24 de luni, pentru desfiinţarea imobilului parter cu suprafaţă de 180 de metri pătraţi situat pe bulevardul I.C Brătianu nr. 250.
 
Saiko Media & Signs SRL, o firmă axată pe crearea identităţii vizuale a clienţilor săi, obţinea, luna trecută, un alt certificat de urbanism, dorind să construiască un spaţiu de producţie cu parter şi două etaje pe bulevardul I.C. Brătianu, la numărul 250. În acest sens, a depus la Direcţia de Urbanism a Municipiului Constanţa o solicitare pentru emiterea certificatului de urbanism necesar demarării proiectului. Municipalitatea a spus însă „pas“ la acea vreme, „deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate, iar pentru zona ZRE va fi necesar sa se elaboreze PUZ-uri parțiale pentru aceste ansambluri - conform PUG, oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul cu modificările şi completările ulterioare, art. 32“, aşa cum se arată în motivarea municipalităţii.
 
Cine este însă investitorul? Potrivit datelor actuale de la Registrul Comerţului, asociaţi în firmă sunt Alunelu Iliescu (45%) şi Oana Dionisie (55%), aceasta fiind şi administratorul firmei, înfiinţate în 2011. Până pe 25 iunie, în firmă era implicat şi Cristian Cuşa, cel care deţine şi restaurantul Fabaria. El şi-a cesionat atunci părţile sociale către asociaţii săi, alături de care a pus bazele firmei în 2011. 
 
În afară de firma Trinagria SRL, pe care funcţionează restaurantul Fabaria, Cuşa mai este implicat şi în Amalfi-Inc SRL, Aegades SRL, Crimis SRL, Etromare SRL şi Sagesta Inc. SRL. Foştii săi parteneri de afaceri nu mai apar însă ca fiind asociaţi în nicio altă firmă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii