Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuinţe de tip ANL vor fi construite în Murfatlar. Unde vor fi situate (document)

ro

24 Jan, 2019 00:00 4521 Marime text
Agenţia Naţională pentru Locuinţe organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract de proiectare şi execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţie „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Constanţa, oraşul Murfatlar, strada Gen. Vasile Milea, f.n., zona Stadion”.
 
Conform licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 19 februarie 2019, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 2.480.150,13 lei. Contractul are ca scop: prestarea serviciilor de proiectare (proiect tehnic pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC), proiect tehnic (PT), inclusiv verificare, detalii de execuţie (DDE), inclusiv verificare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului) şi a lucrărilor de construcţii-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic şi întocmire, verificare şi avizare dosare preliminare instalaţii energie electrica, aferente obiectivului de investiţie "Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Constanţa, oraşul Murfatlar, str. Gen. Vasile Milea, fn, zona Stadion" totalizând 16 unităţi locative, 1 tronson, regim de înălţime P+2E+M, asigurare agent termic şi apă caldă menajeră: centrale termice individuale, cu funcţionare pe energie electrică, respectiv panouri solare (12 buc.) şi boilere electrice murale (100 litri) bivalente (cu dublă serpentină).
 
În Murfatlar, în zona în care se propune realizarea acestei investiţii, se mai află obiective de investiţii cu funcţiunea locuinţe pentru tineri, în regim de închiriere: bloc locuinţe pentru tineret P+2E+M din trei tronsoane cu 48 de apartamente de câte 2 camere şi un tronson cu 16 apartamente de câte o cameră - total 64 de apartamente. Aici se mai află încă un bloc de locuinţe pentru tineri P+2E+M - 3 tronsoane cu 32 de apartamente.
În prezent, există 419 cereri din partea acestei categorii de populaţie pe teritoriul UAT Murfatlar. Terenul pe care urmează a fi construit imobilul are 2.700 mp.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare lansat de ANL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii