Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări la Hotel Alcor, din Mamaia. Document, obținut de la primărie

ro

11 Mar, 2023 00:00 1618 Marime text
  • Firma are sediul în Mamaia, la Hotel Alcor

Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Complex Alcor SA, care dorește să investească în stațiunea Mamaia.

Mai precis, prin CU 713 din data de 9 martie 2023, SC Complex Alcor SA va compartimenta și extinde partial etajul 1 peste parterul existent al Hotelului-Restaurant Alcor, cu menținerea funcțiunii de hotel și cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați. Documentația este valabilă 24 de ore.
 

Despre Complex Alcor SA

Firma are sediul în Mamaia, la Hotel Alcor, județul Constanța, fiind înființată în anul 1995. Activitatea principală este de „ Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”. Acționar iîn firmă sunt Inter Prodcus SRL, firmă din Călugăreni, care deține 99,83% și Acționari Persoane fizice – 0,17%. Administrator este Cornel Cușă.

Conform confidas.ro, Inter Prodcus SRL mai apare în firma Geo-Turexim SRL, iar Cornel Cusă apare în firmele CGM Oil SRL, AAM Beton Consulting SRL, Prodcus SRL, Inter Prodcus SRL și Geo-Turexim SRL.

În anul 2021, compania a raportat 29 de salariați, la o cifră de afaceri de peste 4,87 milioane lei și un profit de 1,1 milioane lei.

Cornel Cușă este nimeni altul decât unul din cei doi fii ai afaceristului giurgiuvean Gheorghe Cușă, cel care a pus pe picioare firma de drumuri „Gecor” din Călugăreni. Firmele lui lui George Cușă, fratele lui Cornel, din grupul Gecor au fost abonate pe vremea guvernării PSD la contractele de lucrări de drumuri atât de la Consiliul Județean Giurgiu condus atunci de finul lui Bădălău, Marian Mina, dar și de la CNAIR. Hotelul Alcor a fost cumpărat de familia Cușă pentru 4 milioane de euro, acolo fiind filmat filmul „BD la munte și la mare”.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Hotel Alcor, din Mamaia, va suferi modificări. Document, obținut de la primărie
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii