Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel Alcor, din Mamaia, va suferi modificări. Document, obținut de la primărie

ro

04 Jun, 2021 00:00 3846 Marime text
  • Hotel Alcor din Mamaia va fi modificat
  • Societatea pe care funcționează a obținut certificat de urbanism de la primărie

Hotelul Alcor din stațiunea Mamaia va suferi modificări! Asta reiese din certificatul de urbanism obținut de societatea care administrează unitatea de cazare.

Prin CU 1754 din data de 3 iunie 2021, Complex Alcor SA prin Cornel Cușă dorește compartimentarea și extinderea parțială a etajului 1 peste parterul existent – fără depășirea perimetrului la sol a clădirii C1, cu menținerea funcțiunii de hotel cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați. Valabilitatea documentului este de 12 luni, iar hotelul Alcor este situate în stațiunea Mamaia, în zona Vega.

Cornel Cușă este nimeni altul decât unul din cei doi fii ai afaceristului giurgiuvean Gheorghe Cușă, cel care a pus pe picioare firma de drumuri „Gecor” din Călugăreni.
Firmele lui lui George Cușă, fratele lui Cornel, din grupul Gecor au fost abonate pe vremea guvernării PSD la contractele de lucrări de drumuri atât de la Consiliul Județean Giurgiu condus atunci de finul lui Bădălău, Marian Mina, dar și de la CNAIR.
Hotelul Alcor a fost cumpărat de familia Cușă pentru 4 milioane de euro, acolo fiind filmat filmul „BD la munte și la mare”.



Despre Complex Alcor SA

Societatea a fost înființată în anul 1995, având sediul social în localitatea Constanța, în stațiunea Mamaia, la hotel Alcor. Acționari în firmă sunt Inter Prodcus SRL, care deține 99,83% din capitalul social și Acționari Persoane Fizice, care dețin 0,17% din capitalul social. Cornel Cusă este administratorul firmei.

Cusă Cornel mai este asociat, cu 99% în AAM Beton Giurgiu SRL, asociat cu 99% la CGM Oil SRL, cât și asociat unic la Inter Prodcus SRL. În anul 2019, societatea a raportat 39 de salariați, la o cifră de afaceri de 5.395.562 lei, cu un profit de 1.036.380 lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii