Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionarul Mihai Anastasescu vrea să amenajeze un parc fotovoltaic în comuna Corbu!

ro

24 Apr, 2023 14:29 4831 Marime text
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Cemrom SA, firmă cu sediul social în județul Prahova.

Este vorba de construirea unui parc fotovoltaic la sol pentru unitatea de producție, alei carosabile, acces și împrejmuire, pe raza UAT Corbu, sat Luminița, intravilan, lot 1/1.

 Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul: CEMROM  SA, cu sediul în  oras Campina, sector 1, str. drumul Taberei nr. 46, camera 11, jud. Prahova,  în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00.


Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

CEMORM SA

Cu 83 de salariați pe anul 2021, un profit de peste 26 de milioane lei și o cifră de afaceri de peste 167 milioane lei, compania Cemrom SA este fondată în anul 2007, schimbându-și județul de reședință în 2020. Sediul social este în Câmpina, pe strada Drumul Taberei.
 
Mihai Anastasescu deține 99% din companie, pe când Emilia Anastasescu deține restul de 1%. Administratori sunt Pîrvu Grațiela Elena, Marius Andreescu, Elena Albu și Vasile Vana.
 
Emilia Anastasescu apare și în firma Cemart Invest SA. Mihai Anastasescu mai apare în Stok Metal SRL, Eurogreen Ecopallets SRL, Forja Neptun SRL, New Star Press SRL, Infinity SRL, Agroinvest SRL, Cemart Invest SA, Metaleuroest SRL, Riviera Green Smart SRL, Ecogen Power SRL, Global Invest SA și MHC Water Power SA. Grațiela Elena Pîrvu este director la Paltinu SA, Elena Albu este administrator în Soceram SA și Global Invest SA, iar Vasile Vana apare în Dobromin SA. Mihai Anastasescu este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la peste 240 milioane de euro.


Amintim că Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” a fost solicitat să intervină joi, 3 martie 2022, în județul Constanța. A fost vorba despre o misiune de lichidare a unui incendiu izbucnit la fabrica de var CEMROM din localitatea Corbu. 



Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, au ars mai multe materiale plastice, saci și cauciucuri.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii