Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:22 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maternitatea Euromaterna suferă noi modificări! Document obținut de la Primăria Constanța

ro

23 Feb, 2021 00:00 2058 Marime text
  • Euromaterna Imobilaire SRL a obținut documentația de la primărie pentru modificarea sediului de pe str. Ștefăniță Vodă

Primăria municipiului Constanța a emis o autorizație de construcție pentru societatea Euromaterna Imobiliare SRL, care dorește să modifice proiectul de la sediul de pe strada Ștefăniță Vodă.

Astfel prin Autorizația de Construcție 228 din data de 22 februarie 2021, societatea Euromaterna Imobiliare SRL dorește „modificarea proiectului autorizat cu AC nr. 1734/10.11.2016 pentru „Extindere imobil existent – Spital clinic cu un corp adminsitrativ parter, cu funcțiunea de birouri, supraetajare imobil existent – corp zonă conferină pentru funcțiunea reanimare”, prin realizarea a două spații tehnice la demisol, amplasare generator electric exterior, modificare fațade și amplasare puț alimentare cu apă menajeră”. Valabilitatea este de 12 luni.
 

Despre Euromaterna Imobiliare SRL

Societatea a fost înființată în anul 2018, cu sediul social pe strada Ștefăniță Vodă, în municipiul Constanța. Firma provine din dizolvara parțială a societății Euromaterna SA și are un capital social de 5.000 de lei. Asociați în firmă sunt Dan Mugurel Raica, cu un aport la capitalul social de 35%, Florian Danteș, cu 15%, Ion Marius Rușa, cu 50%. Cel din urmă are și rolul de administrator al societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.

În anul 2019, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 3.018.515 lei, cu un profit de 2.172.609 lei.
Raica Dan-Mugurel mai este asociat în Asclepios Imobiliare SRL,  Asclepios Medicalhealth SRL, Asclepios SRL, Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA.

Numele lui Danteş Florian apare în Embrio Clinic SRL, Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA, Pneumo Center Danteș SRL, Pneumo Clinic Dantes SRL.

Ruşa Ion-Marius deţine acţiuni în Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA, RIG Agemed SRL.


Citește și

Maternitatea Euromaterna din Constanţa va suferi unele modificări


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii