Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controlată de medicii Raica, Danteş şi Ruşa Maternitatea Euromaterna din Constanţa va suferi unele modificări

ro

30 May, 2020 00:00 5572 Marime text
 
  • Spitalul privat Euromaterna de pe strada Ștefăniță Vodă) nr. 32, din municipiul Constanţa va fi extins.
  • Firma care deţine unitatea sanitară, Euromaterna Imobiliare SRL, este controlată de Dan-Mugurel Raica, Florian Danteş şi Ion-Marius Ruşa.
 
Euromaterna Imobiliare SRL a solicitat şi obţinut, pe data de 25 mai, de la Primăria Constanţa, un act de urbanism, necesat extinderii unităţii sanitare private. Este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 1751 - Modificare proiect autorizat cu A.C. nr. 1734/10.11.2016 pentru «Extindere imobil existent - spital clinic cu un corp administrativ parter, cu funcțiunea de birouri, supraetajare imobil existent - corp zonă conferințe pentru funcțiunea reanimare» prin realizare două spații tehnice la demisol, amplasare generator electric exterior, modificare fațade și amplasare puț alimentare cu apă menajeră“. Actul este valabi 12 luni. Reamintim că autorizaţia de construire nr. 1734 din data de 10.11.2016 constă în „Extindere imobil - spital clinic existent cu un corp administrativ - parter, cu functiunea de birouri supraetajare imobil existent - corp zona conferinte pentru functiunea reanimare“.
 

Euromaterna Imobiliare SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2018,Euromaterna Imobiliare SRL are sediul social, în municipiul Constanţa, strada Ştefăniţă Vodă, nr. 32.
Firma provine din divizare parţială, denumire anterioară -  Euromaterna SA. Capitaluk social subscris de 5000 lei, integral vărsat, este compus din 500 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.  Asociaţi persoane fizice sunt: Raica Dan-Mugurel, cu 35% din capitalul social, Danteş Florian, cu  15% din capitalul social, Ruşa Ion-Marius, cu  50% din capitalul social. Administratorul societăţii care se ocupă de Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate este Ruşa Ion-Marius. În anul fiscal 2018, societatea cu 2 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.697.371 lei şi un profit de 1.994.871 lei.
Situaţia financiară pe anul 2019 arată astfel: 2 salariaţi, o cifră de afaceri de 3.018.515 lei şi un profit de 2.202.794 lei.
 
Raica Dan-Mugurel mai este asociat în Asclepios Imobiliare SRL,  Asclepios Medicalhealth SRL, Asclepios SRL, Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA şi Haras SRL.
 
Numele lui Danteş Florian apare în Embrio Clinic SRL, Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA, Pneumo Center Danteș SRL, Pneumo Clinic Dantes SRL.
 
Ruşa Ion-Marius deţine acţiuni în Euromaterna Group Investment SRL, Euromaterna SA, RIG Agemed SRL.
 
Citeşte şi:
 
De la gravide, la pacienţi oncologici Ruşa, Danteş şi Raica, asociaţi în SC Euromaterna, deschid un nou spital în Constanţa

Euromaterna SA investeşte într-un spital pentru pacienţii cu afecţiuni oncologice

Maternitatea a devenit neîncăpătoare Clinica Euromaterna se extinde cu un etaj
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii