Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masstudio SRL ridică un apart-hotel în Palazu Mare. A obținut documentul de urbanism de la municipalitate

ro

02 Sep, 2021 00:00 2025 Marime text
  • Masstudio SRL, prin Stebingăr Anca Patricia, a obținut de la Primăria Constanța un document pentru un apart-hotel în Constanța
 
Masstudio SRL, prin Stebingăr Anca Patricia, a obținut de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiție imobiliară în municipiu.
 
Altfel, conform CU 2557/01.09.2021, societatea a obținut documentul menționat pentru construirea unui hotel-apartament S+P+3E cu 29 de unități, montare firmă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul ar urma să fie amplasat pe Alexandru Sahia din Palazu Mare.
 
Masstudio SRL este o societate, care a elaborate mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța. Vă reamintim, Masstudio SRL a fost înființată în anul 2017. Primul asociat unic și administrator al societății a fost Hurjui Marius-Constantin. În prezent, asociați sunt Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare și Radu Lorin Florea, cu 5%. Administrator este Anca Patricia Stebingăr.  În anul 2020, firma a avut un număr de 14 salariați, la o cifră de afaceri de 2.406.312 lei, cu un profit de 78.183 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii