Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:54 01 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marina Surf SRL așteaptă aviz de mediu de la APM Constanța pentru un bloc de șapte etaje (document)

ro

17 Oct, 2018 00:00 1601 Marime text
Marina Surf SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz de mediu pentru construirea unui bloc P+7 etaje, propus a fi amplasat în orașul Năvodari, bulevardul Mamaia Nord nr. 81.
 
Terenul pe care vor fi executate lucrările din acest proiect este proprietatea beneficiarului și este în prezent liber de construcții. Are o suprafaţă totală de 15.573 mp, din care 597.50 mp amprentă la sol, iar suprafața desfășurată de 4.780 mp (fără balcoane). Accesul principal la locuințe se va realiza pe latura de sud prin intermediul unui nod de circulație verticală dotat cu scară de evacuare + 2 lifturi, în timp ce accesul la garaje se va face pe latura de nord direct de la nivelul străzii. Clădirea va fi realizată pe structură mixta de cadre beton armat și pereți cu placă dală de beton armat, cu fundații de tip radier general din beton armat, realizat pe o pernă de piatră spartă.
 
Clădirea se compune dintr-un singur volum de formă dreptunghiulară. Pe verticală, fiecare dintre etaje se repetă asemenea celorlalte. Fațada clădirii este uniformă, cu goluri împușcate, volumul având un balcon perimetral întrerupt doar în dreptul casei scării. Investitorul va înființa 80 de lcouri de parcare. Clădirea va găzdui 55 de unități de cazare (10 garsoniere + 33 apartamente de 2 camere, 10 apartamente de 3 camere și 2 apartamente de 4 camere ).

Marina Surf SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înființată în anul 2017, societatea are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris de 24.466.680 lei, integral vărsat, este compus din 532 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.990 lei. Societatea este controlată de Daroff SRL, cu 50% din capitalul social, și Neagu Alexandru, cu 50% din capitalul social. Neagu Alexandru și Penciu Robert sunt administratorii firmei care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. În anul fiscal 2017, firma cu 2 angajați a declarat o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 221.188 lei.
 
La rândul său, SC Daroff SRL a fost înregistrată în anul 1995 şi are doi asociaţi: Robert Penciu (cu 90% din capitalul social) și Ana Penciu, cu 10% din capitalul social. Robert Penciu este şi administratorul firmei care are ca activitate principală „comerţul cu ridicata al unor bunuri de uz gospodăresc“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta documentația depusă la APM Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii