Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Nord. O nouă investiţie imobiliară. Cine ridică un bloc de patru etaje (document)

ro

12 Oct, 2017 00:00 1378 Marime text
Claudiu şi Carmen Nedu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul tehnic de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4 etaje“, propus a fi amplasat în oraşul Năvodari, Mamaia Nord, lot 6, FN.
 
Pe terenul situat în partea de sud-est a intravilanului oraşului Năvodari, beneficiarul doreşte să realizeze o clădire cu regim de înălţime P+4E, cu destinaţia principală de locuire. Construcţia va cuprinde 11 unităţi locative.
 
Circulaţia se va realiza cu ajutorul unui ascensor de persoane şi pe casa scării, pentru a face faţă unei evacuări în situaţie de urgenţă. Acoperişul va fi de tip terasă circulabilă. Structura clădirii este de tip pereţi din beton armat, cu fundaţie de tip radier din beton armat, rezemat pe o pernă de piatră spartă compactată. În incinta terenului se vor amenaja şapte locuri de parcare, ce vor fi realizate cu pavele înierbate. În interiorul terenului se vor amenaja spaţii verzi cu o suprafaţă minimă de 123 mp, suprafaţă ce nu include locurile de parcare realizate cu pavaj înierbat.
 
Clădirea ce va rezulta este amplasată în zona Mamaia Nord. Terenul este situat în vecinătatea Promenadei Năvodari, având un plus de importanţă. În această situaţie, beneficiarul doreşte realizarea unei clădiri cu destinaţia de locuire (parter, etajele 1-4), în scopul valorificării la maximum a potenţialului terenului. În prezent, terenul este liber de construcţii. În clădirea propusă spre autorizare nu se vor desfăşura activităţi de producţie, interzise prin PUZ-ul aflat în vigoare.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii