Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:13 21 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magazinul Kaufland din zona ICIL va avea o nouă cale de acces auto, din strada Ardealului

ro

20 May, 2021 00:00 977 Marime text
  • Constănțenii vor putea ajunge la Kaufland ICIL inclusiv de pe strada Ardealului


Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru societatea SC Kaufland Romania SCS prin reprezentant Piron Aniela pentru amenajarea unui alt acces auto la magazinul din zona ICIL.


Astfel, prin Certificatul de Urbanism cu numărul 1522/19.05.2021, societatea va amenaja acces auto secundar în incinta magazinului de pe strada Oborului, din strada Ardealului.


Amintim că societatea Kaufland România SCS a obținut de la Primăria Constanța Autorizația de Construire nr. 108 din data de 27 ianuarie 2021 pentru magazinul de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiu. Conform autorizației menționate anterior, vor fi executate lucrări de modernizare al imobilului existent Hipermarket P+1E(partial), modernizare pacare, modificare fațade, modificare recompartimentare interioară și modernizare instalații interioare și exterioare.

 

Kaufland România SCS, în datele Registrului Comerţului

Cu sediul social în Bucureşti, Kaufland România SCS a luat fiinţă în anul 2003. Capitalul social subscris, de 156.3694.476,51 de lei, integral vărsat, este compus din 4.411.857 de acţiuni. Asociaţi persoane juridice sunt: SC Kaufland Rumanien Warenhandel GMBH, cu 99,9% din capitalul social, SC Kaufland România SRL, cu 0,1% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: SC Kaufland România SRL, reprezentant Vinţe Gabriel Ludovic, şi Kaufland România SRL, reprezentanţi Bingenheimer Nicolai, Ter Haar Claus Rudolf, Marco Volker Höβl, Pana Marius Gabriel. Kaufland România SCS desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Kaufland România a obținut Autorizația de Construcție pentru un nou magazin din Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii