Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumade Building SRL vrea să ridice până la 11 etaje pe un teren unde are în execuție un bloc de patru etaje, la Năvodari

ro

18 Jan, 2024 17:00 737 Marime text
  • Societatea a fost fondată în anul 2019
  • Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementări obligatorii pentru zonele funcționale dorite
  • Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a societatii LUMADE BUILDING  SRL
  • În prezent, pe lotul care a generat prezentul PUZ sunt începute lucrările de execuție pentru obiectivul “Construire imobil S+P+4E+sp.tehnice locuinte cu caracter sezonier”
 
Lumade Building SRL dorește să investească imobiliar la Năvodari. În acest sens a depus memoriul general la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru „Elaborare  plan urbanistic zonal în vederea modificării reglementarilor urbanistice cu scopul obținerii unui regim de înălțime mai mare (S+P+11E) zona delimitata de strada IE 104302, 121598, 110951 la sud STR. C1 la est, IE 115328, 115332, 115335, 115336 la nord și strada C2 la vest.
 
Amplasamentul care generează studiul PUZ este proprietate privată a societatii LUMADE BUILDING  SRL.  Amplasamentul are o  suprafață totală de  1724mp,  având categoria de folosință “curți construcții”.
 
Prezentul P.U.Z. cuprinde reglementări obligatorii pentru următoarele zone funcționale (și subzonele acestora) cuprinse în zona generatoare:
 
- B3a – Zona mixtă cu regim de construire continuu/discontinuu cu regimul de înălțime maxim S+P+11E, cu înălțimea maximă de 38,00m calculată de la CTA la atic. Se admit următoarele funcțiuni: locuințe sezoniere și/sau permanente, funcțiuni turistice, servicii, birouri, recepție, parcare la subsol/sol/parter/demisol , spații plantate, alei pietonale, spații de depozitare complementare locuirii, spații pentru alimentație publică, terase, piscine, locuri de joacă.
 
În prezent, pe lotul care a generat prezentul PUZ sunt începute lucrările de execuție pentru obiectivul “Construire imobil S+P+4E+sp.tehnice locuinte cu caracter sezonier” autorizat cu AC 41/14.02.2022.
 
 
Lumade Building SRL
 
Societatea a fost fondată în anul 2019, conform termene.ro, iar sediul social este pe strada Salciei nr. 2, Năvodari, județul Constanța. Asociați în firmă, cu cote egale, sunt Nițoi Florin și Tănase Cristina-Mădălina. Administratorul societății este Nițoi Florin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 


Citește și:
Select Food SRL, certificat de urbanism de la Primăria Constanța, pentru modificarea proiectului de pe strada Vârful cu Dor

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii