Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţiile imobiliare în Mamaia Nord, la foc continuu. Hotel de patru etaje, ridicat de Alex Sim Sweet SRL

ro

10 Feb, 2018 00:00 5741 Marime text
În Năvodari, zona Mamaia Nord, va fi ridicat un hotel de patru etaje. În acest sens, societatea Alex Sim Sweet SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire hotel P+4 etaje“.
 
Alex Sim Sweet SRL, prin Tanţa Alexe, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire hotel P+4 etaje“. Unitatea de cazare va fi amenajată în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, prelungirea D13, parcela A 158/5, lot 1/2/1/1/1/2/1/2. Proiectul poate fi consultat la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Tot aici se pot depune şi eventualele observaţii şi sugestii.
 

Despre Alex Sim Sweet SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Tanţa Alexe, născută pe 10.01.1970, în comuna Stejaru, Tulcea, este asociat unic. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Printre activităţile secundare se numără: cultivarea strugurilor; extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei; fabricarea prin tricotare sau croşetare a altor articole de îmbrăcăminte; tăbăcirea şi finisarea pieilor; prepararea şi vopsirea blănurilor; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri; comerţ cu motociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi repararea motocicletelor; intermedieri în comerţul cu produse alimentare, băuturi şi tutun; intermedieri în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, n.c.a.; intermedieri în comerţul cu produse diverse; comerţ cu ridicata al produselor textile; comerţ cu ridicata al îmbrăcămintei şi al încălţămintei; comerţ cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi al televizoarelor; comerţ cu ridicata al produselor din ceramică, sticlărie, şi produse de întreţinere; comerţ cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ceasurilor şi al bijuteriilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet; transporturi rutiere de mărfuri; depozitări; manipulări; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere; alte servicii de cazare; restaurante; activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; servicii de reprezentare media şi atele.
 
Firma are sedii sociale în municipiul Constanţa pe strada Interioară 3 nr. 6A şi pe strada Spătarul Nicolae Milescu nr. 54. În anul fiscal 2014, firma a avut opt salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 5.415.684 de lei şi un profit de 182.670 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, societatea a avut 12 angajaţi, o cifră de afaceri de 8.361.197 de lei şi un profit de 406.498 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 14 salariaţi, o cifră de afaceri de 12.385.570 de lei şi un profit de 522.744 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii