Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie în Portul Midia Năvodari. Yildiz Logistica SRL va înfiinţa o fabrică de adeziv, un depozit de metanol şi depozite de materii prime

ro

17 May, 2018 00:00 3573 Marime text
Yildiz Logistica SRL va investi în Portul Midia Năvodari, dana 5, unde va construi o fabrică de adeziv, depozit de metanol, depozite de materii prime şi produse finite, platforme, precum şi echipamente necesare activităţii - centru pentru depozitarea şi prelucrarea produselor din oţel.
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire instalaţii de producţie, manipulare, depozitare produse lichide şi uscate legate de propria activitate, cum ar fi: fabrică de adeziv, depozit de metanol, depozite de materii prime şi produse finite, platforme, precum şi echipamente necesare activităţii, centru pentru depozitarea şi prelucrarea produselor din oţel“, amplasat în oraşul Năvodari, incinta Port Midia Năvodari, dana 5. Titularul proiectului este Yildiz Logistica SRL.
 
Proiectul acordului de mediu şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23, judeţul Constanţa, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00. De asemenea, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa pot fi depuse şi eventualele observaţii şi contestaţii.
 

Date din proiect

 
Terenul pe care se va realiza investiţia este domeniu public al statului şi se află în administrarea CN APM Constanţa SA. În prezent, terenul este închiriat de Midia International SA de la CN APM Constanţa SA. Platforma pe care se va realiza investiţia este închiriată de Yildiz Logistica SRL de la Midia International SA. Suprafaţa terenului este de 30.000 mp. Pentru acest proiect, Primăria Năvodari a emis Certificatul de urbanism nr. 404 din data de 4.05.2017.
 

Yildiz Logistica SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Piteşti. Capitalul social subscris, de 35.100 de lei, integral vărsat, este compus din 3.510 părţi sociale. Yildiz Logistica SRL este controlată de Yildiz Entegre Romania SA, cu 99% din capitalul social, şi Yildiz Ismail Hakki, născut pe 14.09.1975, în Turcia, cu 1% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de depozitări, este Yildiz Ismail Hakki. Societatea are un punct de lucru în Năvodari, Portul Midia Năvodari, nr. cadastral 385/12/C22, carte funciară nr. 19919.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii