Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţia imobiliară a lui Adam Liuţă, la mâna Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

ro

29 Nov, 2016 00:00 5106 Marime text
Unul dintre punctele de pe ordinea de zi şedinţei Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului din 29.11.2016 (ora 14.30) constă în solicitarea de către beneficiarul Adam Liuţă a aprobării memoriului de construire a unui imobil S+P+8E, apartamente-hotel, care va fi situat pe bulevardul Mamaia nr. 187. Şedinţa va avea loc la sediul Primăriei municipiului Constanţa.
 
Precizăm că din comisia constituită în baza HCL nr. 283/2016 fac parte arhitecţii Mihai Isacov, Ignis Nejla Duvagi, Radu Cornescu, Sorin Mihai Vatamaniuc, dar şi directorul Muzeului de Artă, Doina Păuleanu, şi reprezentantul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, arh. Laura Smaranda Tudosie. De asemenea, din aceeaşi comisie mai fac parte arh. Veronica Pribeagu, ing. Cornel Constantin Severin, şeful Serviciului de Urbanism al Primăriei, Mihai Radu Vânturache, precum şi viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
Potrivit actelor depuse la Primăria Constanţa, amplasamentul investiţiei este stabilit pe bulevardul Mamaia nr. 187, la nord-vest de intersecţia cu strada Aviator Craiu, şi este format dintr-un teren cu suprafaţă de 293,85 mp, teren liber de construcţii. Reglementările urbanistice aplicabile amplasamentului sunt cele rezultate din HCLM Constanţa nr. 758/17.12.2008 privind modificarea articolului 1 al HCLM 77/2003, privind aprobarea PUD construire hotel S+P+M+8E, situat pe bulevardul Mamaia 187, în sensul schimbării regimului de înălţime la S+P+M+7E, cu păstrarea funcţiunii aprobate, cu asigurarea a 20 de locuri de parcare la parter.
 
Adam Liuţă este asociat unic în societatea LTA Mondial SRL. Firma a fost înfiinţată în anul 1997 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Olteniei nr. 31, spaţiul comercial nr. 3, etaj P. Capitalul social subscris, de 238.050 de lei, integral vărsat, este compus din 23.805 părţi sociale. Adam Liuţă, născut pe 10.03.1968, în Eschibaba, Tulcea, este şi administratorul firmei, care se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Adam Liuţă mai este asociat în Das Venti SRL, Turbiowind SRL, Vayu Power SRL. Adam Liuţă a fost acţionarul fostei echipe de fotbal Săgeata Stejaru, care a devenit Săgeata Năvodari, ulterior desfiinţată.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta actele depuse la Primăria Constanţa de către Adam Liuţă. 
 
Sursa foto: google.maps.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii