Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Un om de afaceri edifică o vilă turistică la Năvodari

ro

06 Jun, 2023 00:00 1312 Marime text
  • Conform termene.ro, Iancu Guliu este asociat în două firme - Villa Georgis Tour SRL și Georgis International SRL
 
Guliu Iancu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța proiectul privind construirea unei vile turistice în Năvodari, în vecinătatea Ecluzei.


Vorbim așadar de o vilă turistică cu regim de înălțime D+P+2E+3E retras cu parcare la demisol și spații comerciale la parter, care se va edifica pe strada A6, lot 5/1/1, județul Constanța.



Conform termene.ro, Iancu Guliu este asociat în două firme - Villa Georgis Tour SRL, care are sediul social la domiciliul asociatului, pe strada Merișor din Constanța.


Firma a fost înființată în anul 2022, iar pentru anul acela a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 49.414 lei, cu un profit de 26.071 lei.
 
 
Cealaltă companie, Georgis International SRL, funcționează din anul 1993 și are raportată, pe anul 2022, o cifră de afaceri de peste 3,5 milioane de lei, cu un profit de 285.887 lei, la cei șase salariați declarați.
 
Sediul social este pe strada Emil Costinescu nr. 20 din Costinești. Activitatea principală constă în comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. În firmă asociați sunt Catina și Iancu Guliu, primul cu 80% din capitalul social, al doilea cu 20%, iar cei doi sunt și administratori.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Investiții Constanța Camping cu piscină la Costinești! Cine investește?

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii