Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Un hotel din Eforie va fi modernizat și se va construi o piscină exterioară

ro

19 Feb, 2024 17:00 939 Marime text
  • Se propun, așadar, modificări interioare ale imobilului existent, extinderea la nivelul etajului 1 prin închiderea terasei și a balconului de acces la bucătărie și amenajarea unei piscine exterioare cu bar
 
New Holiday Concept SRL a depus memoriul de prezentare la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Este vizată investiția de modernizare a Hotelului Vigo – imobil autorizat cu AC 48/27.03.2019 și AC 1/12.01.2021, clădirea fiind localizată în Eforie.
 
Mai precis, vorbim de procedura de avizare care să se concretizeze cu eliberarea unei autorizații de construire pentru modernizarea unui imobil existent cu regimul de înălțime P+2E. Terenul în suprafață de 2.063 mp conform actelor este proprietatea New Holiday Concept SRL, prin administrator Goșu Lavinia Ioana.
 
Se propun, așadar, modificări interioare ale imobilului existent, extinderea la nivelul etajului 1 prin închiderea terasei și a balconului de acces la bucătărie și amenajarea unei piscine exterioare cu bar. Accesul pietonal și auto se realizează din aleea de acces, pe latura de est a terenului. Construcția va adăpost următoarele funcțiuni:
  • La etajul 1 – hol, casa scării, vestiar, grup sanitar personal, bucătărie, sala de mese, 12 camere de cazare și 12 grupuri sanitare
  • La etajul 2 – hol, casa scării, vestiar, grup sanitar, 12 camere de cazare, cu baie proprie, 12 grupuri sanitare, camera 13 – dormitor, grup sanitar 13, camera 14 și grup sanitar 14
Suprafața construită existentă este de 714 mp, iar cea propusă de 734,875 mp.
 
Se estimează că durata până la darea în folosință a clădirii este de 24 de luni.
 
New Holiday Concept SRL
 
Firma este fondată în anul 2006, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 9 salariați, o cifră de afaceri de 1,41 milioane lei și un profit de 501.612 lei.
 
Sediul social este pe strada Sportului din Eforie Nord, județul Constanța. Asociați, cu cote egale, sunt Goșu Costin și Goșu Lavinia Ioana, cea din urmă fiind și administrator companiei. Goșu Costin mai apare în societatea Costi Com Invest SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Citește și
Supraetajare la 11 etaje Total Financial Consulting SRL a obținut un certificat de urbanism de la Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii