Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 17 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Bucegi din Eforie Nord va fi modernizat, consolidat şi extins. Cine sunt investitorii

ro

23 Nov, 2018 00:00 1170 Marime text
Societatea New Holiday Concept SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru modernizarea, consolidarea şi extinderea hotelului Bucegi din Eforie Nord.
 
În acest sens, a depus la APM Constanţa memoriul proiectului „Hotel Bucegi P+2 etaje - modernizare, consolidare, extindere, modificare interioară, împrejmuire şi amenajare teren“, situat în oraşul Eforie Nord, strada Sportului. Ulterior, în urma parcurgerii procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, APM Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00-14.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventuale sugestii şi reclamaţii.

New Holiday Concept SRL, în datele Registrului Comerţului

Înmatriculată în anul 2016, firma are sediul social în Eforie Nord şi provine din schimbare sediu în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 6.000 de lei, integral vărsat, este compus din 600 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. New Holiday Concept SRL este controlată de
Goşu Lavinia Ioana şi Goşu Florica, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Goşu Lavinia Ioana. În anul fiscal 2017, societatea a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.953 de lei.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii