Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Stihll SRL ridică un bloc de 7 etaje în Mamaia Nord

ro

20 Oct, 2023 17:00 985 Marime text
  • Se vor asigura suprafețele de spații verzi, 30 % din suprafața terenului.
 
Stihll SRL a depus memoriul de prezentare la APM Constanța, ce vizează construirea unui imobil locuințe de vacanță P+7E, cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier.
 
Imobilul urmează a fi amplasat în Orașul Năvodari, jud. Constanța, B-dul Mamaia Nord, Nr. 79 F, Lot 6. Pe amplasament se propune construirea unui nou imobil cu regim de înălțime P+7E, cu funcțiunea locuințe de vacanță. Imobilul propus nu are subsol. La parter se propune un spațiu comercial pe tot nivelul.
 
Pe amplasament vor mai fi amenajate circulații auto, pietonale și parcaje la sol. Se vor asigura locuri de parcare la nivelul terenului, conform planului de situație.
 
Se vor asigura suprafețele de spații verzi, 30 % din suprafața terenului. Terenul, în suprafață de 3064 de mp, are nr. cadastral 124945 și categoria de folosință “curți construcții ”. Este teren liber de construcții. Construirea acestui imobil este justificată având în vedere că amplasamentul se află într-o zonă destinată construcțiilor cu caracter turistic, conform P.U.Z. aprobat prin H.C.L. 275/24.11.2014 si HCL 302/01.08/20216, aprobat prin Consiliul Local Năvodari.
 
Pe fiecare etaj se vor construi câte 7 locuințe de vacanță cu o suprafață de până în 100 mp, excepție făcând etajul 7 care va avea 3 locuințe de sub 100 mp și alte două cu o suprafață mai mare de 100 de mp. În total vor fi construite 47 de apartamente.
 
Despre Stihll SRL
 
Societatea este fondată în anul 1995, iar conform termene.ro, pe anul financiar 2022 au fost raportați 30 de salariați, o cifră de afacei de 3,2 milioane lei și un profit de 1,48 milioane lei.
 
Activitatea principală a firmei constă în „Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere”. Sediul social este pe strada Mugurului nr 77bis din Constanța. Daniel D. Enache este asociat unic și administrator.
 
Daniel D. Enache mai este asociat în Stihll Development SRL, Daimara Style Co SRL, Inari Sun Dreams SRL și Inari Power SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Citește și:
O firmă axată pe „parcuri pentru rulote“ administrează un sector de plajă din Năvodari (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii