Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:05 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă axată pe „parcuri pentru rulote“ administrează un sector de plajă din Năvodari (document)

ro

05 Sep, 2016 00:00 1262 Marime text
În data de 4 mai anul curent, la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) a avut loc deschiderea ofertelor depuse în vederea închirierii sectorului de plajă Năvodari III, zona I, subsector 2. Comisia de evaluare a ofertelor, prezidată de directorul ABADL, Adrian Chera, a fost alcătuită din: Gabriela ConstantinescuRodica VasileTănase GrasuValentin Radu - membri, Luminiţa Chiriţă şi Mihaela Marica - membri supleanţi și Livia Nicolau - secretar.

Stihll SRL este singurul agent economic care s-a arătat interesat de licitaţia organizată de ABADL. Ofertantul a venit cu o propunere financiară de 26.494,02 lei fără TVA pentru a administra sectorul de plajă Năvodari III, zona I, subsector 2, în condiţiile în care preţul propus de ABADL a fost de 26.494,02 lei.
 
Conform raportului de evaluare încheiat la data de 6 mai 2016, în urma analizării documentelor de către comisie, s-a stabilit faptul că societatea Stihll SRL îndeplineşte toate cerinţele specificate în caietul de sarcini. De asemenea, în urma aplicării criteriului „oferta cea mai avantajoasă din punctul de vedere al punctajului total“, sectorul de plajă Năvodari III, zona I, subsector 2, a fost atribuit către Stihll SRL, aşa cum era de aşteptat, societatea fiind singura participantă la licitaţia organizată de ABADL pentru acest sector de plajă, obţinând şi punctajul maxim din partea comisiei de evaluare, adică 100 de puncte.

Cine administrează Stihll SRL 

Societatea Stihll SRL are sediul în municipiul Constanţa, pe strada Mugurului. Firma a fost înfiinţată în anul 1995 şi are ca domeniu de activitate „parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere“. Unicul asociat al societăţii este Daniel Enache, născut în luna mai a anului 1970, în localitatea de reşedinţă a judeţului Vrancea, Focşani. Acesta deţine şi calitatea de administrator al societăţii.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta procesul-verbal încheiat pe data de 4 mai în vederea atribuirii contractului pentru închirierea sectorului Năvodari III, zona I, subsector 2.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii