Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Rezultatul consultării publice pentru investiția Genesis Concept SRL din zona Campusului Universitar(DOCUMENT)

ro

10 Aug, 2023 18:00 1532 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare luna trecută propunerile de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona mal lac Siutghiol, zona Campus Universitar, lot 1 din municipiul Constanța.
  • Inițiatorul PUD-ului este Genesis Concept SRL
  •  Documentaţia de urbanism se realizează în vederea obținerii autorizației de construire pentru un imobil P+2E cu destinația de locuință unifamilială
  • În urma consultării publicului, privind Planul Urbanistic de Detaliu – "Mal Lac Siutghiol, Zona Campus Universitar, Lot 1", au fost emise 2 notificări către proprietarii limitrofi terenului studiat
  • Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse
 
 
 
Primăria Constanța a lansat în consultare luna trecută propunerile de elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru zona mal lac Siutghiol, zona Campus Universitar, lot 1 din municipiul Constanța.
 
Inițiatorul PUD-ului sunt Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL iar elaborator este SC Aria Concept Architecture SRL, urbanist Roxana Mărculescu.
 
Publicul a putut transmite observații asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității la  Serviciul Planificare Urbană și Mediu din cadrul Primăriei.
 
Documentaţia de urbanism se realizează în vederea obținerii autorizației de construire pentru un imobil P+2E cu destinația de locuință unifamilială.
 
În urma consultării publicului, privind Planul Urbanistic de Detaliu – "Mal Lac Siutghiol, Zona Campus Universitar, Lot 1", au fost emise 2 notificări către proprietarii limitrofi terenului studiat.
 
Pe tot parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică nu s-au depus solicitări de la persoane interesate care vizează reglementările propuse, astfel încât inițiatorul poate merge mai departe cu propunerile de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu.
 
Despre Genesis Concept SRL
 
Firma Genesis Concept a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada Smaraldului nr. 13, având obiectul de activitate dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Societatea este deținută și administrată de cetățeanul grec Pertsemlidis Drakos Karolos Pantelis, al cărui nume se leagă și de Nautica Concept SRL Constanța.
 
În 2022, Genesis Concept SRL a declarat doi angajați, profit de 2,620,400 lei și cifra de afaceri de 4,319,265 lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ inițiat de Genesis Concept SRL și Liber Sav SRL Este vizat un teren de pe malul lacului Siutghiol - zona Campus Universitar din Constanța (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii