Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Răspunsul primit de Dojimo SRL de la APM Constanța

ro

12 Dec, 2023 16:34 871 Marime text
    Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Dojimo SRL, prin Jijo Al Bcherrawy.
 
APM Constanța a decis că nu trebuie efectuată procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul:  SUPRAETAJARE SI MODERNIZARE IMOBIL, in judeţul Constanţa, mun. Constanta, statiunea Mamaia, minihotel Selena si hotel Rodna (nr. cad. 215519.
   
 Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
   
    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 17.12.2023.
 
Conform Primăriei Constanța, prin CU 2080 din data de 1 septembrie 2022, certificatul de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru recompartimentare interioară și redistribuirea funcțiunilor. Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Supraetajare parțială corp C1 - hotel de la P+1E la P+2E, supraetajare parțială corp c2 hotel de la P+2E la P+3E, supraetajare parțială corp c2 restaurant de la p+mezanin la P+2E, amenajare terasă necirculabilă în terasă circulabilă de alimentație publică cu crearea unor circulații verticale pentru acces pe terasă întrucât: nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat pentru hotel și restaurant selena așa cum sunt precizate pe planșa de reglementări aferentă zonei « c » conform înscrisurilor din tabelul aferent zonei « C » - punctul 37 supraetajările propuse la restaurant și hotel selena se raportează la situația existentă la data aprobării P.U.Z. cu H.C.L. nr. 121/2013, respectiv la regimul de înălțime P-P+1E”.


Reamintim că prin CU 558 din data de 6 aprilie 2022 a fost emis pentru Dojimo SRL, reprezentată de Jijo Al Bcherrawy SRL, pentru investiția din stațiunea Mamaia, minihotel Selena. Conform datelor furnizate de primărie, „Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Amenajare terasă necirculabilă în terasă circulabilă de alimentație publică, recompartimentare interioară și redistribuirea funcțiunilor”. Totodată, primăria a precizat că CU 558 nu poate fi utilizat pentru „Supraetajare parțială corp C1 - hotel cu un etaj cu funcțiunea de cazare, supraetajare corp c2 - restaurant cu 2 etaje și corp C3 - hotel cu un etaj”.
 
Primăria a precizat că motivul pentru care nu a fost aprobată folosirea certificatului de urbanism este următoarea „Nu se încadrează în regimul de înălțime aprobat pentru funcțiunile existente (corpul c2 este minihotel selena iar corpul c3 este pergolă conform mențiunilor din extrasul cf. Nr. 210519) conform înscrisurilor din tabelul aferent zonei « c » - punctul 37 supraetajările propuse la restaurant și Hotel Selena se raportează la situația existentă la data aprobării P.U.Z. cu H.C.L. nr. 121/2013, respectiv la regimul de înălțime P-P+1E”.
 

Reamintim că prin CU 1224, emis în data de 15 aprilie 2021, pentru Al Bcherrawy Jihad, reprezentant al societății Dojimo SRL, se dorește supraetajarea corpului C1 cu 2 etaje cu funcțiunea de cazare, supraetajarea C2 cu 3 etaje cu funcțiunea de restaurant și cazare, în zona minihotelului Selena, din stațiunea Mamaia.

 
Despre Dojimo SRL
 

Societatea a fost înființată în anul 2015, având sediul social în Mamaia, municipiul Constanța, la parterul minihotelului Selena. Capitalul social este de 200 de lei. Libanezul Al Bcherrawy Jihad este asociat unic al firmei, având și calitate de administrator, conform Registrului Comerțului, consultat la 15 aprilie 2021. Firma are ca activitate principală, conform sursei menționate, „hoteluri și alte facilități de cazare similare”.  Are puncte de lucru la minihotel Selena și la minihotel Rodna, din Mamaia, cât și următoarea porțiune de plajă - Sectorul De Plaja Mamaia II, subsector 4, Functia Recreere 1.928,67 m.p. si functia sportiva 964,33 m.p. (suprafata totala 2.893 m.p.).


Pe anul 2022, firma a raportat 8 salariați, o cifră de afaceri de 1,1 milioane lei și un profit de 2.661 lei.


Al Bcherrawy Jihad a mai fost și asociat și administrator la Jijos Complex SRL, având o cotă parte de 50%, firma fiind, în prezent, radiată.

 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii