Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Iulian Antonache, patronul celei mai mari firme de jocuri de noroc din Olt, ridică unitate de cazare la Vama Veche

ro

30 Jan, 2024 17:00 1407 Marime text
  • În anul 2010, Dinu Patriciu l-a numit la conducerea 1x2 Bet Café Arena pe Iulian Antonache, venit din Rompetrol.
  • Conform APM Constanța, este vorba de proiectul „Construire spații de cazare parter, imobil S+P – anexă, amenajare incintă și împrejmuire teren conform Cod Civil”, amplasat în Com. Limanu, sat Vama Veche
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat la Vama Veche de către Iulian Antonache.
 
Conform APM Constanța, este vorba de proiectul „Construire spații de cazare parter, imobil S+P – anexă, amenajare incintă și împrejmuire teren conform Cod Civil”, amplasat în Com. Limanu, sat Vama Veche, nr. cad. 101833, jud. Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23.
 
Iulian Antonache – Bet Café Arena
 
În anul 2010, Dinu Patriciu l-a numit la conducerea 1x2 Bet Café Arena pe Iulian Antonache, venit din Rompetrol.
 
În prezent, Iulian Antonache deține majoritate în compania Cellada SRL, o altă societate ce se ocupă de activități de jocuri de noroc și pariuri. Pe anul 2022, compania a raportat 107 milioane lei cifră de afaceri, fiind fondată în anul 1994, cu 175 salariați și profit de 18 milioane lei. 
 
Firma funcționează în mai multe județe, deținând sedii secundare în București, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Giurgiu, Olt, Teleorman și Vâlcea.
 
Asociați sunt Iulian Antonache – 72%, Karmouta Nur – 10%, Lupică Daniela – 10%, Albert Diana – 2%, Asim Ozlem – 2%, Maican Marian – 2%, Adrian Antonache – 1% și Elena Antonache – 1%. Administrator este Lupică Daniela.
 
Iulian Antonache mai este asociat în Cooperativa de Consum Scornicești Societate Cooperativă, Quomo Limited SRL, Pursisimplu Vama Veche SRL și Scan-Vet SRL.
 
Cellada și soția regretatului om de afaceri și politician Ion Moisescu
 
Soția președintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, Luiza Voiculescu, și asociata acesteia în firma de păcănele SC Markus Games SRL, Liliana Moisescu, soția regretatului om de afaceri și politician Ion Moisescu, au vândut, în 2021, dreptul de folosință asupra tuturor spațiilor comerciale înregistrate ca puncte de lucru ale societății. Cumpărătoarea a fost o societate în domeniul păcănelelor din Olt, Cellada SRL, prețul tranzacției fiind de 250.000 de euro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Angelo Borcea vinde Hotel Muntenia din Olimp pentru 9 milioane de euro! Iată cine este cumpărătorul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii