Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme din Constanța Decizii importante luate de afaceristul Nicolae Dușu. Modificările vizează DDN Global SRL

ro

01 Sep, 2023 12:13 1379 Marime text


Niculae Dușu, în calitate de asociat unic al societăţii „DDN Global"- SRL, cu sediul în Constanţa, a decis în şedinţa din data de 12.07.2023, în baza prevederilor art. 121 din Legea nr. 31/1990 modificată, completată şi republicată eliminarea din art. 5 al Actului constitutiv a următoarelor activităţi:
4799 - Comerţ cu amănuntul în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor;
5610 - Restaurante;
5630 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; 8551 - Învăţământ în domeniul sportiv şi recreaţional; 9601 - Spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile
şi a produselor din blană;
9602 - Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare;
9604 - Activităţi de întreţinere corporală.
Art. 2. Se aprobă completarea art.5 din Actul constitutiv cu următoarele activităţi:
3511 - Producţia de energie electrică;
3512 - Transportul energiei electrice;
3513 - Distribuţia energiei electrice;
3514 - Comercializarea energiei electrice.
Totodată asociatul unic a aprobat deschiderea punctului de lucru platformă parcare situată în localitatea Constanţa, strada Barbu Ştefănescu Delavrancea nr. 14, municipiul Constanţa, judeţul Constanţa.

Activităţile desfăşurate la acest punct de lucru sunt: 5221-Activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre.
Art. 4. Se aprobă Actul constitutiv actualizat şi depunerea şi înregistrarea în Registrul Comerţului.

Florin Tănase, administrator societății DDN Global SRL a fost împuternicit să efectueze menţiunile corespunzătoare în Registrul Comerţului şi să publice hotărârea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a din data de 29 august 2023.


Despre DDN Global SRL

Pentru 2022, compania a avut un profitul net în valoare de 1.196.827,59 lei, 12 angajați și o cifră de afaceri de 3,774,887 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 12.31%.

Potrivit Registrului Comerţului, DDN Global SRL a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social al firmei este de 20.000.000 de lei, integral vărsat. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic al societăţii este Niculae Duşu, funcţia de administrator fiind deţinută de Florin Tănase.
 
Activitatea principală a societăţii este, conform codificării, „încheierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Printre activităţi secundare se numără: dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de ipsoserie, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, alte lucrări de finisare, alte lucrări speciale de construcţii, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, restaurante, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor şi altele.


Dusu Niculae mai este fondator si administrator în Logistic Park SA Constanța, fondator si cenzor supleant în Grupul DD SA Constanța, acționar și administrator în Complex Condor SA Constanța și în Celco SA Constanța, asociat în Sulina Estival 2002 SA și în DDN Global SRL Constanța iar în Socep SA are calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

În trecut, Dușu Niculae a figurat în Centes SA, Cina SA și în Casa de Expediții „Phoenix“ SA, din Constanţa, radiate.
 
Tănase Florin apare ca administrator în Gastronom S.A. Buzau și în DDN Global SRL, iar în trecut a figurat în Total Consulex SRL Constanţa (radiată).

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Nicolae Dușu de la DDN Global SRL a obținut o nouă autorizație de construire pentru investiția de pe strada B. Șt. Delavrancea 14



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii