Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Certificat de urbanism pentru Carrefour Romania. Ce investiție vrea să realizeze în municipiu?

ro

20 Feb, 2024 12:16 1779 Marime text
foto: Pexels Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru Carrefour Romania SA, care dorește să realizeze o investiție pe bulevardul Tomis nr. 391, la centrul comercial TOM.
 
Mai precis, prin CU 486 din 20 februarie 2024, Carrefour Romania SA va amplasa un container prefabricat pentru echipament automat de preluare ambalaje în incinta proprie. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.


Carrefour Romania SA
 
Societatea este fondată în anul 1999, conform termene.ro, iar pe anul 2022 a raportat 9.487 de salariați, o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de lei, iar profitul a fost de 314 milioane de lei. Sediul social este pe strada Gara Herăstrău nr. 4C, București.
 
Acționari în firmă sunt francezii Hyparlo SAS – 99,99% ȘI Dauphinoise De Participations – 0,000017%. Administrator sunt Hyparlo SAS, Munch Julien și Regis Jean-Pierre Louis Mortain.
 
Munch Julien mai este administrator în Columbus Active SRL, Artima SA, Allib Rom SRL, Carrefour Productie și Distributie SRL, Supeco Investment SRL și Militari Galerie Comercială SRL.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Imobiliare Constanța Autorizație de construire pentru Carrefour Romania SA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii