Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:52 30 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Ce răspuns a primit Ioan Andone cu privire la investiția imobiliară de la Olimp?

ro

03 Oct, 2023 17:00 888 Marime text
  • Mediul a decis că trebuie efectuat evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția realizată de firma La Reserva Natura AG SRL
  • Firma este controlată majoritar de o firmă aflată în subordinea familiei lui Ioan Andone
 
La începutul lunii martie 2023, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Miculescu Niculina, Niță Ioan, Niță Corina Maria, fiind preluat, în final, de firma La Reserva Natura AG SRL. Recent, APM Constanța a oferit răspunsul pentru firma controlată de Ioan Andone.
 
Mediul a decis că trebuie efectuat evaluarea impactului asupra mediului pentru investiția „Construirea unui imobil de locuinte colective 2S+P+6E duplex, destinatia partiala a parterului va fi destinat serviciilor complementare, organizarea de santier si imprejmuirea terenului cu respectarea prevederilor documentatiei de urbanism aprobate”,  propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, stațiunea Olimp, str. Trandafirilor, nr. 39A lot 1+lot 2/1, nr. cadastral 112553,  județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, str. Unirii nr. 23.
 
Date din proiect
 
Terenul pe care urmează a fi edificat imobilul este situate în Mangalia și are 3.500 mp, din măsurători. Are o formă dreptunghiulară, cu latura lungă orientate către principal arteră de acces, cu o lungime de 65 metri, poziționat drept față de punctele cardinal.
 
Amplasamentul este înconjurat pe două laturi de o pădure de pini, la nord de strada Trandafirilor, iar la est de un teren, pe care se edifică un proiect imobiliar.
 
Construcția are o formă neregulată în plan, în forma de „C”, motiv pentru care se vor realiza două corpuri independente separate prin rost. Cele două corpuri vor fi denumite C1 și C2. Ambele tronsoane vor avea regimul de înălțime S+P+6E Duplex, iar terasa circulabilă cu acces limitat pentru mentenanță de deasupra acestora se poate accesa din ambele corpuri.
 
Clădirea are următoarea alcătuire funcțională pe fiecare nivel:
  • Subsol – parcaj pentru autoturisme, biciclete, adăpost de protecție civilă, rezervor apă incendiu hidranți și drencere, stație pompare PSI, rezervor de apă pluvială, tablou electric general, spațiu tehnic piscină
  • Parter – lobby, birou recepție, recepție, restaurant, bucătărie, apartamente, sală fitness, spații tehnice
  • Etaje – apartamente, spații commune, balcoane/terase și spații tehnice.
 

Adăpostul de protecție civilă va fi poziționat în întregime în tronsonul 1. Locurile de parcare vor fi astfel împărțite: 62 de locuri auto, din care patru pentru persoane cu dizabilități, dar și 16 locuri pentru biciclete.

 
Valoarea investiției este de 60.105.846,25 lei, mai precis 12,2 milioane de euro. Durata estimată a realizării investiției este de 36 luni, începând cu data obținerii autorizației de construire, până la recepția finală, proiectarea durând 6 luni.

 Construcția va avea o capacitate de 144 de unități tip apartament, studio sau duplex, care pot acomoda 372 de persoane. Piscina va fi amplasată la nivelul terasei dintre tronsoane.

La Reserva Natura AG SRL

 
Firma este înființată în anul 2022 și are sediul în București, Sector 2, pe strada Maior Atanase Ionescu. Asociați în firmă sunt La Reserva AG SRL (75%) și Ștefănescu Sorin-George (25%). Administrator este Diana-Luiza Boca. Ștefănescu Sorin-George mai apare în firmele Carbon Exim 93 SRL, Pacego Logistic SRL, UK Proprietăți SRL și Olt Tyre SA. Diana-Luiza Boca apare și în firma Andodam Traditional SRL.La Reserva AG SRL

 
Firma este înființată în anul 2021 și are sediul în Capitală. Nu a avenut cifră de afaceri raportată pe 2021 și nici angajați. La Reserva AG SRL este controlată de Ioan Andonie (cunoscut Ioan Andone), cu 33,33%, Mihnea Gheorghe Andonie, cu 33% și Andrei Alexandru Covalschi, cu 33,33%. Cel din urmă este și administrator în companie. Fostul fotbalist Ioan Andonie apare și în firmele New World Development SRL, Salubritate SA, Stactix SRL, Gramiro AG Otopeni-Residence SRL, Andosim Imobiliare SRL. Mihnea Gheorghe Andonie apare în Andodam Traditional SRL, Zagaleta Invest SRL, Gamiro AG Otopeni Residence SRL, Dacia Meridian SRL și Advance Call Center Europe SRL.
 

 
Andrei Alexandru Covalschi mai apare în firmele Vazi Ag Sale SRL, EZ Project AG SRL, Gramiro AG Otopeni Residence SRL, Artha Structure AG SRL, Habio AG Properties SRL, Con Gaz Prest SRL, New Oportunities Inside SRL, Zenit AG Properties SRL, Iancu Cojescu Residence SRL, Loft Properties AG SRL, Z Properties Partners AG SRL.


Facem precizarea că este Ioan Andone, un antrenor român de fotbal, care in prezent este liber de contract. În cariera de jucător, a evoluat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990 și, printre altele, pentru Dinamo București, fiind unul din jucătorii emblematici ai acestei echipe.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cum va arăta viitorul complex rezidențial ridicat de Ioan Andone în județul Constanța? (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii