Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul de fotbal Ioan Andone va construi un bloc în județul Constanța! Firma unde este asociat a depus documentația la Mediu

ro

16 Mar, 2023 15:09 3117 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către Miculescu Niculina, Niță Ioan, Niță Corina Maria, fiind preluat, în final, de firma La Reserva Natura AG SRL.
 
Este vorba de proiectul „CONSTRUIREA UNUI IMOBIL DE LOCUINTE COLECTIVE 2S+P+6E DUPLEX, DESTINATIA PARTIALA A PARTERULUI VA FI DESTINAT SERVICIILORR COMPLEMENTARE, ORGANIZAREA DE SANTIER SI IMPREJMUIREA TERENULUI CU RESPECTAREA PREVEDERILOR DOCUMENTATIEI DE URBANISM APROBATE”propus a fi amplasat in municipiul Mangalia, statiunea Olimp, str. Trandafirilor, nr. 39A lot 1+lot 2/1, nr. cadastral 112553,  judetul Constanta.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.

La Reserva Natura AG SRL
 
Firma este înființată în anul 2022 și are sediul în București, Sector 2, pe strada Maior Atanase Ionescu. Asociați în firmă sunt La Reserva AG SRL și Ștefănescu Sorin-George. Administrator este Diana-Luiza Boca. Ștefănescu Sorin-George mai apare în firmele Carbon Exim 93 SRL, UK Proprietăți SRL și Olt Tyre SA.

La Reserva AG SRL
 
Firma este înființată în anul 2021 și are sediul în Capitală. Nu a avenut cifră de afaceri raportată pe 2021 și nici angajați. La Reserva AG SRL este controlată de Ioan Andonie (cunoscut Ioan Andone), cu 33,33%, Mihnea Gheorghe Andonie, cu 33% și Andrei Alexandru Covalschi, cu 33,33%. Cel din urmă este și administrator în companie. Fostul fotbalist Ioan Andonie apare și în firmele New World Development SRL, Salubritate SA, Stactix SRL, Gramiro AG Otopeni-Residence SRL, Andosim Imobiliare SRL. Mihnea Gheorghe Andonie apare în Andodam Traditional SRL, Zagaleta Invest SRL, Gamiro AG Otopeni Residence SRL, Dacia Meridian SRL și Advance Call Center Europe SRL.
 
 
Andrei Alexandru Covalschi mai apare în firmele Vazi Ag Sale SRL, EZ Project AG SRL, Gramiro AG Otopeni Residence SRL, Artha Structure AG SRL, Habio AG Properties SRL, Con Gaz Prest SRL, New Oportunities Inside SRL, Zenit AG Properties SRL, Iancu Cojescu Residence SRL, Loft Properties AG SRL, Z Properties Partners AG SRL.

Facem precizarea că este Ioan Andone un antrenor român de fotbal, care in prezent este liber de contract. În cariera de jucător, a evoluat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990 și, printre altele, pentru Dinamo București, fiind unul din jucătorii emblematici ai acestei echipe.

Recent, presa centrală vehiculează numele fiului lui Ioan Andone să se implice în acționariatul echipei câinilor roșii.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii