Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:40 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța Bloc nou de 8 etaje în municipiul Constanța. Cine sunt investitorii?

ro

29 Sep, 2023 17:00 3691 Marime text
  • Imobilul va fi edificat în municipiul Constanța, pe bulevardul 1 Mai
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Merkez Kadife SRL.
 
Este vorba de „Construire locuințe colective 3S+P+8Er cu spații comerciale la parter, amenajare teren și împrejmuire și incintă”, amplasat în Municipiul Constanța, Zona B-dul 1 Mai (vechi), Careul 2, Lot 10.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța, str. Unirii, nr.23, Mun. Constanța, județul Constanța, zilnic, între orele 9-13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
 

Merkez Kadife SRL

 
Firma este fondată în anul 2013, iar conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 16 salariați, o cifră de afaceri de 5,8 milioane lei, cu un profit de 622.550 lei. Sediul social este pe bd. I.C. Brătianu nr. 17, Constanța. Asociați în firmă sunt Kenan Caliskan, cu 98%, Gabriel Marcel Bolea – 1% și Marin Cosmin Mitran – 1%. Kenan Caliskan este administratorul societății.
 
Conform aceleiași surse, Kenan Caliskan apare și în Golden Light SRL, iar Gabriel Marcel Bolea apare în Pan Elitespedition SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
O firmă din Constanța va amplasa un sistem fotovoltaic pe o clădire. Despre cine este vorba?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii